TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 American insurrection
Steeds meer extreemrechtse milities duiken in de VS in het straatbeeld op die zichzelf als hoeders van de Amerikaanse grondwet beschouwen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Prison
In de 'First Nights Unit' komen de gevangenen aan en beginnen ze aan hun straf. De zenuwen staan er strak gespannen en intimidatie is er schering en inslag.
«
»
21:15 Kinderen van het verzet
In de jaren 50 en 60 verenigen oud-verzetslieden zich en proberen ze te wegen op het publieke debat. Ze strijden voor een strenge bestraffing van collaborateurs en erkenning voor hun verzetsdaden.
«
»
22:05 My Brilliant Friend
Napels 1950. Elena en Lila zijn totaal verschillende meisjes die elkaar leren kennen tijdens een spelletje. Wanneer ze op een middag weer eens samen spelen, is een vriendschap voor het leven geboren.
«
»
23:00 My Brilliant Friend
Elena en Lila ontdekken de geneugten van het lezen. Ze besluiten dat ze schrijver willen worden als ze later groot zijn. Maar hun families zijn arm en onopgeleid.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers