TVgids - Canvas

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:00 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
15:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:10 Misdaaddokters
Een diepgaand verslag kan de wetsdokter pas maken door het lijk open te snijden op de autopsietafel. Dat verslag verdedigt hij in de rechtszaal.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Okavango: river of dreams
Het smalle stuk van de Okavango staat ook wel bekend als de 'Limbo'. Hier is de rivier erg levendig. Olifanten dwalen er door het water en bonte ijsvogels duiken van 10 meter hoog naar witvis.
«
»
21:30 The Nazi Child Army
Berlijn, 1945. De val van het Derde Rijk is nabij. Veel van de overgebleven strijders zijn tieners. Ze hebben Hitler hun woord gegeven en zullen vechten tot het bittere einde.
«
»
22:20 Diego Maradona
Op 5 juli 1984 belandde Diego Maradona bij Napels voor een recordbedrag en gedurende zeven jaar gaan daar alle remmen los. De charismatische Argentijn leidde Napels al snel naar hun eerste titel ooit.
«
»
00:25 Hokusai: old man crazy to paint
Met de modernste videotechnologie en onderzoekstechnieken worden Hokusais werken nauwkeurig onderzocht en geïnterpreteerd. M.m.v. onder meer David Hockney en Maggi Hambling.
«
»
01:25 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers