TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Okavango: river of dreams
In het water van de Okavango komen olifanten zwemmen en drijven vogels langs nijlpaarden en krokodillen. Maak kennis met Fekeetsa, een leeuwin die aangevallen werd door een buffel.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Greta Thunberg: a year to change the world
Greta roept op het Wereld Economisch Forum in Davos op tot een onmiddellijke stop van het gebruik van fossiele brandstoffen. Op haar reis door Europa ontmoet Greta onder meer Sir David Attenborough.
«
»
21:30 Borg McEnroe
In 1980 neemt de excentrieke John McEnroe het in de finale van Wimbledon op tegen de überkalme Zweed Björn Borg, een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.
«
»
23:15 Rig 45
Er vindt een dodelijk ongeval plaats op een booreiland van Benthos Oil en veiligheidsadviseur Andrea Burrell wordt uitgestuurd om het ongeluk te onderzoeken.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers