TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop is in zijn keukentje met een mattenklopper een tapijt aan het uitkloppen. Kwebbel komt binnen en heeft kiespijn. Plop zal haar wel verzorgen en geeft haar een glaasje Plopmelk.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Lui wil radijsjes planten in de tuin van Plop. De vogels mogen de zaadjes uiteraard niet opeten en daarom poot hij een vogelverschrikker neer. Die draagt de kleren van de postbode.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Als de piraten de Gelaarsde Kat overboord gooien om zijn watervrees te overwinnen, wordt hij in de zee herenigd met een oude liefde.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Nadat Thunk een opvoering buikspreken heeft gedaan is de vallei in de war. Eep mag niet meer daten en probeert dan maar twee buffalo's te koppelen.
«
»
09:05 Hallo K3
Bas zoekt onderdak omdat zijn flat wordt geschilderd. Stiekem laat Josje Bas in haar appartement logeren. Maar de poppen gaan aan het dansen als Karen en Kristel dit ontdekken.
«
»
09:30 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte zoeken een man die sinds gisteravond vermist wordt. Ze komen er al snel achter dat hij zich in een erg lastige situatie bevindt.
«
»
12:25 Lisa
Lisa neemt op het feest het woord en bekent aan iedereen dat ze verslaafd was aan de pillen die ze nam om haar verlegenheid te overwinnen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mieke is in de wolken met de inrichting van de brouwerij. Als alles goed verloopt, kunnen ze volgende week de proeverij openen. Dan ontdekt Gust echter een belangrijke vergetelheid.
«
»
14:25 Wittekerke
Kevin kampeert in De Schorre om verzekeringspolissen aan zijn vrienden te slijten. Hij kan zich als makelaar helemaal bewijzen wanneer Lotte betrokken raakt in een licht ongeval met blikschade.
«
»
15:35 Private Practice
Het Oceanside Wellness Center behandelt de vruchtbaarheid van een van zijn vorige koppels en begint een lessenreeks voor toekomstige vaders, tot groot ongenoegen van Charlotte.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
De gijzelneming op de metro duurt nog altijd voort. De politie wil tot de actie overgaan. Luc Gijsbrecht weet dat er bij de bestorming doden zullen vallen en vindt dat geweld moet worden vermeden.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
De douanebeveiliging ondervraagt een Canadees die met drie van zijn Amerikaanse familieleden de Verenigde Staten probeert binnen te komen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Stafke denkt een winkeldief te hebben gespot op de parking van het shoppingcenter. Maar Koen en Lotte stellen niet meteen iets verdacht vast.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Lisa
Jonas en Lisa nemen afscheid van de laatste gasten. Jonas maakt zich zorgen omdat Mark niet op het feest is verschenen.De volgende dag ontmoeten Lisa en Jonas de CEO van Krfel.
«
»
20:35 Familie
Er breekt een belangrijke dag aan. Zowel voor Quinten, die helemaal klaar is voor zijn grote marathon, als voor de werknemers van Wolff & Bos en CoBrew.
«
»
21:55 The Wolf Of Wall Street
Eind jaren 80 wil Jordan Belfort het maken als beurshandelaar op Wall Street. Samen met zijn vriend en collega Donnie Azoff richt hij zijn eigen beleggingsfirma Stratton Oakmont op.
«
»
01:15 Private Practice
Het Oceanside Wellness Center behandelt de vruchtbaarheid van een van zijn vorige koppels en begint een lessenreeks voor toekomstige vaders, tot groot ongenoegen van Charlotte.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, speelt Plop met de katapult. Klus wil ook het speeltje uitproberen en wel meteen. De kabouters krijgen ruzie en beginnen te vechten.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Plop wil zijn vriendjes verrassen met een glas overheerlijke Plopmelk. Klus wil zijn paddestoeltje opknappen en gebruikt daarvoor cement. Het cement komt echter niet op de juiste plaats terecht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers