TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
06:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
06:40 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
07:05 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
07:45 De dagschotel
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een uitmuntend smaakprofiel: van der Eerde Michiel! Hij maakt zijn signature dish en dat is een steak tartaar. Wat hem bijzonder maakt, is de baconmayonaise.
«
»
08:25 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
08:50 De zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
09:25 Op Hete Kolen
Michaël kookt voor een collega uit de zaal van het Hof van Cleve: de sympathieke Gentse Thomas, die ondertussen een goede vriend van onze chef is geworden.
«
»
09:50 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
10:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:45 Het Weekmenu - reeks 2
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
11:35 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt risotto van parelcouscous met champignons en ganda ham in 20 minuten klaar
«
»
12:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
12:25 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
12:55 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
13:35 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
13:55 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
14:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
14:45 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
15:15 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
15:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
16:20 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
16:50 De dagschotel
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
17:00 Bal National
Wim gebruikt vers lamsgehakt als de basis voor twee recepten met balletjes. Hij bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas. Nadien rolt hij balletjes met groene kruiden met een dragonsaus.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een vrouw die kookt met kilo's passie en een vleugje glos: Dagny Ros! Ze maakt kip à l'orange.
«
»
18:05 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
18:10 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
18:40 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
19:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
19:35 De smaaktoerist
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
19:45 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
20:10 De Zomerkeuken
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
21:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
21:30 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
22:15 Veldvers
Wortelen vers uit het veld. Topchef Nicolas Decloedt wordt er helemaal blij van. Vandaag maakt hij een frisse soep, een gazpacho van wortel.
«
»
22:30 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
23:25 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
00:00 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
00:35 Bal National
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
01:05 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
01:35 Vlaanderen Kookt
Onze gelegenheidskok van vandaag is Wilfried Van de Sande, een gepensioneerd interieurarchitect en leraar esthetica uit Leuven. Hij maakt 'nestduif even anders'.
«
»
01:55 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
02:20 Apero-Dining
Jeroen serveert hartige flapjes, crunchy taco's met BBQ-ribs en chocolade humus met verse aardbeien. Of zet je lippen aan een eigenzinnige pisco-sour en de perfecte mini-Irish coffee.
«
»
02:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart! Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
03:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
03:40 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
04:10 Veldvers
Wortelen vers uit het veld. Topchef Nicolas Decloedt wordt er helemaal blij van. Vandaag maakt hij een frisse soep, een gazpacho van wortel.
«
»
04:20 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
04:40 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
05:00 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
05:30 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers