TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, per toeval een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
13:00 Motorway Cops
De verkeerspolitie maakt jacht op kabeldieven, een misdaad die het land jaarlijks heel wat geld kost.
«
»
14:15 Xena, The Warrior Princess
Eros, het zoontje van Cupido, heeft de liefdesboog van zijn vader gestolen en schiet lukraak enkele pijlen af. Zijn onbezonnen spelletje heeft echter nare gevolgen, want Xena wordt verliefd op Draco.
«
»
15:10 My Wife and Kids
Jr. voelt zich er eindelijk klaar voor om Vanessa ten huwelijk te vragen.
«
»
15:40 The Nanny
Fran en Val hebben een vakantie gepland op Jamaica. Fran twijfelt nog even wanneer Maxwell haar inviteert om met een gehuurd jacht naar een Grieks eiland te varen.
«
»
16:15 The A-Team
Joe en Edith Dutton baten samen met hun dochter Patty een bescheiden eethuis uit, voornamelijk bezocht door truckers op doorreis.
«
»
17:10 Relic Hunter
Sydney bezoekt een oude tempel in Azië, maar zij en een tv-crew worden er gevangen genomen door de lokale bevolking. Nigel en Karen proberen te helpen vanuit de Verenigde Staten.
«
»
18:10 Fresh off the Boat
Jessica vindt het niet goed dat Evan een liefje heeft, uit angst dat het zijn punten negatief zou beïnvloeden.
«
»
18:40 What We Do in the Shadows
Lazlo panikeert wanneer Jim de Vampier, een wraakzuchtige vijand uit het verleden, zomaar opnieuw opduikt. Hij ziet zich genoodzaakt om het huis te ontvluchten en onder te duiken.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie moeten drastisch te werk gaan wanneer twee jongemannen in een gepimpte wagen weigeren om te stoppen.
«
»
20:30 Hot Shots! Part Deux
Wanneer Topper Harley verneemt dat kolonel Walters en enkele Amerikaanse burgers door Saddam Hoessein zijn gevangengenomen, schiet hij opnieuw in actie.
«
»
22:15 Machete Kills
Machete wordt gerekruteerd door de Amerikaanse president voor een missie die onmogelijk is voor een gewone sterveling. Hij moet kartelleider Mendez the Madman uitschakelen.
«
»
00:15 My Wife and Kids
Michael is sceptisch wanneer Jay besluit haar eigen restaurant te openen.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers