TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 De wereld van de Chinezen
Aan de kust van Cambodja is in enkele jaren een slapend backpackersdorp getransformeerd tot een gigantische stad met casino's, hotels en nachtclubs.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Operatie ziekenhuis
De NHS wil z'n capaciteit weer opkrikken naar 90% van die vóór corona, een grote uitdaging, want op elk moment kan een personeelslid in quarantaine gezet worden.
«
»
21:35 North America with Simon Reeve
Simon Reeve steekt de grens met de VS over en trekt door de Rocky Mountains, van Montana naar Colorado.
«
»
22:35 Top of the Lake
Robin is in de ban van haar nieuwe theorie over China Girl, die haar onderzoek een totaal andere richting uitstuurt. Ze begint ook te genieten van de tijd die ze doorbrengt met Mary.
«
»
23:35 Top of the Lake
Robin bereikt een doorbraak in de zaak wanneer zij en Miranda ontdekken dat 'China Girl' in het bordeel werkte waarboven Mary's vriendje woont.
«
»
00:35 Boerke
Boerke verzeilt in een explosieve situatie.
«
»
00:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers