TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:30 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:50 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Oekraïne - Oostenrijk op speeldag 3 in groep C, vanuit de Arena Na¿ionala in Boekarest.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De wereld van de Chinezen
Aan de kust van Cambodja is in enkele jaren een slapend backpackersdorp getransformeerd tot een gigantische stad met casino's, hotels en nachtclubs.
«
»
21:20 Apocalypse, la guerre des mondes
1947. Amerika is bang dat het beschadigde Westen ten prooi zal vallen aan het communisme en lanceert het Marshallplan, een herstelplan voor de Europese naties.
«
»
22:15 Belpop classics
Marc Moulin (1942-2008) was een muzikale duizendpoot. Met Telex was hij één van de voorlopers van de elektropop. Maar hij was ook jazzpianist, Eurovisiesongfestivalkandidaat en radiopresentator.
«
»
23:10 Boerke
Boerke, de koning van de dieren.
«
»
23:15 Outcry
De beroering in Williamson County rond de veroordeling van Greg Kelley wordt steeds groter. De spanning en verdeeldheid lopen op.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers