TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:30 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:50 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Oekraïne - Oostenrijk op speeldag 3 in groep C, vanuit de Arena Na¿ionala in Boekarest.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De wereld van de Chinezen
Aan de kust van Cambodja is in enkele jaren een slapend backpackersdorp getransformeerd tot een gigantische stad met casino's, hotels en nachtclubs.
«
»
21:20 Apocalypse, la guerre des mondes
1947. Amerika is bang dat het beschadigde Westen ten prooi zal vallen aan het communisme en lanceert het Marshallplan, een herstelplan voor de Europese naties.
«
»
22:15 Belpop classics
Marc Moulin (1942-2008) was een muzikale duizendpoot. Met Telex was hij één van de voorlopers van de elektropop. Maar hij was ook jazzpianist, Eurovisiesongfestivalkandidaat en radiopresentator.
«
»
23:10 Boerke
Boerke, de koning van de dieren.
«
»
23:15 Outcry
De beroering in Williamson County rond de veroordeling van Greg Kelley wordt steeds groter. De spanning en verdeeldheid lopen op.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers