TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:50 Sporza: EK basketbal
Verslag van België - Slovenië op speeldag 2 in groep C. Commentaar: Kris Meertens.
«
»
16:50 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
17:20 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:40 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Kroatië - Tsjechië op speeldag 2 in groep D, live vanuit Hampden Park in Glasgow. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Greta Thunberg: a year to change the world
In 2019-2020 neemt de toen 16-jarige Greta Thunberg een jaar vrij van school om de wereld rond te reizen en wereldleiders te wijzen op hun verantwoordelijkheid inzake de opwarming van de aarde.
«
»
21:25 Everybody knows
Laura keert met haar kinderen terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een trouwfeest. Het noodlot slaat toe wanneer haar dochter wordt ontvoerd en er enkele familiegeheimen boven komen drijven.
«
»
23:35 Hunters
Peter beseft dat Erik niet uit vrije wil is vertrokken en schakelt zijn hond Bella in om hem op te sporen. Ondertussen is er in het bos een gewelddadige confrontatie aan de gang.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers