TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:00 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
15:30 Sporza: Wielrennen: BK tijdrijden
Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer. Met ook een samenvatting van de wedstrijd bij de vrouwen.
«
»
17:30 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:40 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Turkije - Wales op speeldag 2 van groep A, live vanuit het Olympisch Stadion in Bakoe, Azerbeidzjan. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Misdaaddokters
De wetsdokters wijden de kijker in via de 'plaats delict'. Met welke clues lossen ze een moordmysterie op? In welke situaties werden ze misleid? En: geeft elke moord zijn geheim(en) prijs?
«
»
21:20 Trump takes on the world
Donald Trump wendt zijn blik naar het Midden-Oosten, waar hij de Verenigde Staten op de rand van een oorlog met Iran brengt.
«
»
22:25 The Investigation
De puzzelstukjes vallen langzaam in elkaar, maar Jens Møller en zijn team hebben nog steeds geen sluitend bewijs.
«
»
23:10 The Investigation
Hoofdaanklager Jakob Buch-Jepsen maakt Jens Møller duidelijk dat hij overtuigender bewijs nodig heeft om een zaak te kunnen aanspannen. Anders kan de verdachte vrijuit gaan.
«
»
23:55 Boerke
Boerke neemt het op voor zijn dieren.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers