TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:00 Villa Politica Extra
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
15:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:35 Trump takes on the world
Al van voor zijn verkiezing is het duidelijk dat Donald Trump keet zal schoppen en zodra hij president is, begint hij er meteen aan. Trump doet er alles aan om zijn America First-agenda waar te maken.
«
»
19:35 Sporza: Road to UEFA EURO 2020
Engeland en Portugal.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 A perfect Planet
De aarde is voor zover we weten de enige planeet waar leven op te vinden is, maar er hangt een dreigende kracht boven onze perfecte planeet. Die kracht, dat zijn wij.
«
»
22:20 Het zaad van Karbaat
In de jaren 70 en 80 gebruikte de befaamde Nederlandse vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat zijn eigen zaad om meer dan 65 van zijn patiënten te insemineren.
«
»
23:05 Boerke
Boerke in een goddelijke komedie.
«
»
23:10 Everything: The real thing story
Tegen de achtergrond van vooroordelen en politieke onrust in de jaren 70 was The Real Thing de eerste volledig 'zwarte' Britse band die de nummer 1-positie bereikte in de Britse hitlijsten.
«
»
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers