TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Laat journaal
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Het EK van de Duivels
In 1972 mogen de Duivels voor het eerst deelnemen aan de eindronde van het EK Voetbal. Het verhaal begint met het afscheid van een misnoegde Paul Van Himst en eindigt met een glorieuze derde plaats.
«
»
19:35 Sporza: Road to UEFA EURO 2020
Deze keer: Zweden en Rusland.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Het EK van de Duivels
Het EK van 1980 is nu nog steeds de strafste prestatie ooit van de Rode Duivels op een groot tornooi. Voor Jan Ceulemans betekent het zijn absolute doorbraak.
«
»
22:05 Baby Surgeons
Professor Basky Thilaganathan beweegt hemel en aarde om de levens te redden van ongeboren baby's met ernstige medische aandoeningen, vaak met complexe operaties binnenin de baarmoeder.
«
»
22:55 Boerke
Kunnen de zeven dwergen Sneeuwwitje beschermen?
«
»
23:00 Corleone: mafia and blood
De moord op generaal Alberto Dalla Chiesa in 1982 was de misdaad te veel: er wordt een onderzoek gestart naar Tot Riina.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers