TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Laat journaal
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Het EK van de Duivels
In 1972 mogen de Duivels voor het eerst deelnemen aan de eindronde van het EK Voetbal. Het verhaal begint met het afscheid van een misnoegde Paul Van Himst en eindigt met een glorieuze derde plaats.
«
»
19:35 Sporza: Road to UEFA EURO 2020
Deze keer: Zweden en Rusland.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Het EK van de Duivels
Het EK van 1980 is nu nog steeds de strafste prestatie ooit van de Rode Duivels op een groot tornooi. Voor Jan Ceulemans betekent het zijn absolute doorbraak.
«
»
22:05 Baby Surgeons
Professor Basky Thilaganathan beweegt hemel en aarde om de levens te redden van ongeboren baby's met ernstige medische aandoeningen, vaak met complexe operaties binnenin de baarmoeder.
«
»
22:55 Boerke
Kunnen de zeven dwergen Sneeuwwitje beschermen?
«
»
23:00 Corleone: mafia and blood
De moord op generaal Alberto Dalla Chiesa in 1982 was de misdaad te veel: er wordt een onderzoek gestart naar Tot Riina.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers