TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 In Europa
Toen Zakira als vluchteling op Lesbos aankwam werd ze warm ontvangen. Maar nu, vele tienduizenden vluchtelingen later, hebben de eilandbewoners nog maar een naam voor de vluchtelingen: 'Trouble'.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Albatros
Geoffrey haat zowat alles aan het kamp. Dat zijn zus Indina er bij is, is maar een magere troost. Wanneer de hamster van Indina verdwijnt onderneemt Geoffrey weinig actie.
«
»
22:05 Extra time
Extra Time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:15 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:25 A Year of Murder
Tussen 1 januari en 31 december 2017 zijn in Groot-Brittannië 768 mensen overleden door moord of doodslag. Dat zijn ongeveer 14 mensen per week.
«
»
01:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers