TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak op Vrijdag
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:55 Sporza: Strade Bianche
Wielrennen op de weg.
«
»
13:25 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Sporza: EK Atletiek Indoor
Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems. (vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Samen met twee vrienden reist Alexandro Yaramis (22) naar het zuidoosten van Turkije om er meer te weten te komen over de christelijke minderheid en de wortels van zijn Assyrische familie.
«
»
20:35 Agent Hamilton
Carl Hamilton keert terug naar Stockholm na een geheim CIA-programma in de VS op het moment dat de stad geteisterd wordt door terrorisme.
«
»
21:20 Agent Hamilton
Hamilton is terug in Zweden, waar hij een geheime ontmoeting heeft met de CIA. Ondertussen levert een op een krant geschreven code bruikbare informatie op voor het onderzoek van Kristin en Birger.
«
»
22:05 La Danseuse
De jonge Marie-Louise droomt ervan om actrice te worden. Ze verlaat haar geboortestreek aan de westkust van Amerika en trekt naar Europa. In Parijs voert ze per toeval de 'serpentinedans' op.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers