TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak - Winteruur
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 Albatros
Bea weigert deel te nemen aan de activiteiten. Ze is hier immers voor haar zoon Arthur, die dit kamp meer nodig heeft dan zijzelf. Arthur schaamt zich kapot voor zijn moeder.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 For Sama
Waad woont met Sama's vader in een ziekenhuis in het door rebellen bezette Aleppo. Ze vreest dat ze elk moment gedood kunnen worden. Daarom schrijft ze een videobrief aan haar 1-jarige dochter.
«
»
23:05 De ideale wereld
Gast: Willy Organ
«
»
23:50 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
00:00 Enslaved with Samuel L. Jackson
Vandaag onderzoekt Samuel L. Jackson hoe het mogelijk was dat de Trans-Atlantische slavenhandel meer dan 400 jaar lang voor de grootste rijkdom kon zorgen en de drijvende motor was van de economie.
«
»
00:55 Canvaslus
restprogramma in loop
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers