TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Canvaslus
restprogramma in loop
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:30 Vranckx
Roney was jarenlang travestiet en straatprostituee. Maar hij veranderde zijn leven drastisch. Nu is hij predikant. Zijn missie: mensen bevrijden van hun homoseksualiteit, zo zegt hij zelf.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 In Europa
Douwe de Bildt was een bevlogen onderwijzer, totdat de verzakelijking van het onderwijs vanaf begin deze eeuw hem de das omdeed.
«
»
20:55 Planet of Treasures
Christopher bezoekt India en probeert te achterhalen wat de 1,4 miljard mensen verbindt op het subcontinent. Zijn tocht brengt hem van de chaotische stad Mumbai naar de Himalaya.
«
»
21:50 Welcome to Chechnya
In de Russische republiek Tsjetsjeni heeft een door de overheid aangestuurde heksenjacht geleid tot de marteling en verdwijning van talloze lhbtq'ers. Een moedige beweging komt nu in opstand.
«
»
23:35 Green Wing
Vlak voor haar eerste werkdag in het ziekenhuis, heeft Caroline zichzelf buitengesloten en moet ze de nacht in haar auto doorbrengen.
«
»
00:25 Canvaslus
restprogramma in loop
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers