TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:11 Canvaslus
Doorlopende herhalingen
«
»
09:00 Winterbeelden
Selectie van filmbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kinder-tv
«
»
19:10 Albatros
De eerste weegsessie is voor velen een groot obstakel. Martine is stevig voer voor Sybille tijdens de therapiesessie en wanneer ze een pijnlijk geheim uit haar verleden vertelt, verstart de groep.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws- en duidingsmagazine
«
»
20:35 De afspraak
Duidingsmagazine
«
»
21:20 The Serengeti rules
Begin jaren 60 trekt een groep jonge wetenschappers de wildernis in om antwoorden te vinden op vraagstukken rond de natuur. Ze ontdekten een set basisregels waaraan al het leven onderworpen is.
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: Sven De Ridder
«
»
22:55 Winteruur
Literair magazine
«
»
23:10 Enslaved with Samuel L Jackson
In een zoektocht naar zijn eigen voorouders komt Samuel L. Jackson uit in Gabon waar hij de kuststreek bezoekt in het Loango Nationaal Park.
«
»
00:10 Canvaslus
Doorlopende herhalingen
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers