TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Smother
De Ahern-clan komt bijeen voor Vals enigszins overhaaste huwelijk met de mysterieuze Paul. Iedereen verbaast zich over de aanwezigheid van Elaine, die vervroegd is vrijgelaten.
«
»
06:00 Father Brown
Tijdens een wedstrijd ballroomdansen wordt een van de deelnemers vermoord.
«
»
06:45 New Tricks
Wanneer er menselijke restanten worden gevonden nabij de eliteschool waar hij les gaf, moet het team de verdwijning van leraar Jason Bowe opnieuw onderzoeken. Het is hun eerste opdracht zonder Jack.
«
»
07:35 The Coroner
De nieuwe burgemeester van de stad wordt dood in een hotelkamer aangetroffen. Jane gaat op zoek naar de waarheid en brengt daarmee haar eigen leven in gevaar.
«
»
08:20 The Coroner
De heropening van een plaatselijk restaurant draait uit op een ramp wanneer de eigenaar wordt doodgeschoten door een sluipschutter.
«
»
09:05 Midsomer murders
Deel 1/2. Een boer wordt dood aangetroffen op de gewijde steencirkel van Crowcall in Midsomer Mow. De verdenking valt op de lokale druïden.
«
»
09:55 Midsomer murders
Deel 2/2. Een boer wordt dood aangetroffen op de gewijde steencirkel van Crowcall in Midsomer Mow. De verdenking valt op de lokale druïden.
«
»
10:40 Sister Boniface Mysteries
De jaarlijkse pompoenwedstrijd in Great Slaughter wordt bruut verstoord door de vondst van een skelet in een van de volkstuintjes.
«
»
11:25 Death in Paradise
Het lichaam van de bekende thrillerauteur Frank O'Toole wordt aangetroffen op het strand. Hij werd tijdens zijn dagelijkse zwempartij door het hart gestoken.
«
»
12:15 McDonald & Dodds
Wanneer een jonge vrouw bij klaarlichte dag op mysterieuze wijze omkomt in een druk park, worden McDonald en Dodds opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
13:45 Father Brown
Father Brown brengt een bezoek aan Jacob, die absoluut wil bewijzen dat zijn vader werd vermoord door één van zijn familieleden. En daarvoor wil hij zijn nieuwste uitvinding gebruiken.
«
»
14:45 New Tricks
Sandra heropent de zaak van een diplomate die enkele jaren geleden zelfmoord pleegde. Haar lichaam werd in een bevroren meer aangetroffen nadat haar overheidscomputer uit haar huis werd gestolen.
«
»
15:45 Rosemary and Thyme
Nadat een verdacht auto-ongeval hen samenbrengt in het huis van de rijke zakenman Daniel Kellaway, ontdekken Rosemary Boxer en Laura Thyme dat ze meer gemeen hebben dan hun voorliefde voor tuinieren.
«
»
16:50 Ghosts
Alison nodigt Lucy uit, maar heeft daar al gauw spijt van na de ijzingwekkende waarschuwingen van haar advocaat. De Kapitein neemt het op zich om de ware identiteit van Lucy te achterhalen.
«
»
17:25 Ghosts
Alison beseft dat Kitty's tedere herinneringen aan haar zus een donkere keerzijde hebben en wil haar helpen om met het verleden in het reine te komen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Florence' undercovermissie neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich op vertrouwd terrein begeeft, te midden van een moordonderzoek. Neville spoedt zich om de zaak op te lossen.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt.
«
»
21:00 Vienna Blood
Wanneer een beroemde filmster sterft tijdens de première van haar nieuwe film, raken Max en Oskar verwikkeld in de duistere onderbuik van het sterrendom en de extreemrechtse politiek.
«
»
22:00 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary gaan bij wijngaard Crickle Valley aan de slag om te voorkomen dat de oogst verstikt wordt door onkruid en ondertussen lossen ze de mysterieuze moord op een wijncriticus op.
«
»
22:55 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders gaan aan de slag bij een klooster om de kruidentuin te herstellen voor een gepland koninklijk bezoek, maar hun werkzaamheden worden verstoord door de vondst van een lijk.
«
»
23:55 Silent Witness
Een man wordt beschuldigd van moord op zijn vrouw, maar Nikki denkt dat de vrouw slachtoffer is van een seriemoordenaar. Als het team verder onderzoek doet, valt de verdenking op een oud-politieman.
«
»
00:45 Death in Paradise
Florence' undercovermissie neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich op vertrouwd terrein begeeft, te midden van een moordonderzoek. Neville spoedt zich om de zaak op te lossen.
«
»
01:40 Vienna Blood
Wanneer een beroemde filmster tijdens de première van haar nieuwe film overlijdt, zijn Max en Oskar toevallig allebei aanwezig. Max onthult dat de filmster niet lang daarvoor met spoed was opgenomen in het ziekenhuis waar hij werkt.
«
»
02:25 Ragdoll
Rose is gedwongen zijn keuzes onder ogen te zien. Baxter en Edmunds staan voor een moeilijke beslissing als de naam van Rose de laatste op de lijst wordt. Edmunds duistere verleden komt aan het licht.
«
»
03:15 Ghosts
Wanneer de geesten Alisons geïmproviseerde therapiesessie voor Kitty proberen te saboteren, worden ze ongewild geconfronteerd met hun eigen demonen. En Mike's verlangen om de geesten te zien heeft verrassende gevolgen.
«
»
03:40 Sister Boniface Mysteries
De jaarlijkse pompoenwedstrijd in Great Slaughter vindt weer plaats, en de stad bruist van opwinding. Maar het feest wordt bruut verstoord door de vondst van een skelet in een van de volkstuintjes.
«
»
04:25 The Pale Horse
Antiekhandelaar Mark Easterbrook wil weten waarom hij op een lijst met namen in de schoen van een dode vrouw stond. Zijn onderzoek leidt hem naar een vreemd dorp.
«
»
05:10 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders gaan aan de slag bij een klooster om de kruidentuin te herstellen voor een gepland koninklijk bezoek, maar hun werkzaamheden worden verstoord door de vondst van een lijk.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers