TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Onderbreking
«
»
08:25 Onderbreking
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Paul probeert Josie te helpen. Werner en Christoph proberen wanhopig geld bij elkaar te krijgen. Ariane biedt aan om te helpen, maar ze heeft wel een voorwaarde.
«
»
11:40 Onderbreking
«
»
14:10 Catch Me If You Can
Frank Abagnale Jr. bluft zich door het leven als piloot, advocaat en dokter en ondertussen licht hij tientallen banken op door het vervalsen van cheques. Vier jaar lang maakt de FBI jacht op hem.
«
»
16:40 Breeders
Het is Lukes beurt om Lenny de klasbeer mee te nemen op avontuur. Voor Paul blijkt het een hele opgave te zijn om zijn gezin en de beer mee te krijgen naar het park.
«
»
17:00 White Collar
Een vals paspoort leidt Peter en Neal naar de Russische buurt van Little Odessa. Daar komen ze in contact met een mooie ijsschaatsster en haar vriend die zich zou bezighouden met smokkelpraktijken.
«
»
17:55 Modern Family
Na een routinebezoek aan de dokter belt de geneesheer Phil op om hem de resultaten mee te delen. Phil mist het telefoontje en zijn fantasie slaat op hol.
«
»
18:25 Modern Family
Op school hebben Luke en Manny de opdracht gekregen om een capsule te maken voor een ei dat ervoor moet zorgen dat het ei niet kan breken.
«
»
18:50 The Simpsons
Homer probeert zijn angst om voor een publiek te spreken te overwinnen.
«
»
19:15 The Simpsons
Wanneer Marge Bart zonder haar naar het park laat gaan, wordt ze gearresteerd omdat ze hem alleen heeft gelaten.
«
»
19:40 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en Deacon lopen in een hinderlaag: in de bergen rond Los Angeles worden ze opgejaagd door een groep huurlingen.
«
»
20:35 27 Dresses
Jane is sinds haar kindertijd dol op trouwfeesten. Ze is in haar leven al 27 keer bruidsmeisje geweest, maar zelf was ze nog nooit de bruid.
«
»
22:30 L.A.'s Finest
De terugkeer van Dante zorgt ervoor dat Nancy haar verleden niet langer geheim kan houden voor Syd. Ondertussen zet het team de zoektocht voort naar de moordenaar van de transgendervrouw.
«
»
23:25 Mayans M.C.
De Mayans eisen antwoorden na de recente tragische gebeurtenissen. Ze vragen zich af of de Sons of Anarchy er voor iets tussen zitten. Nails moet een verlies verwerken.
«
»
00:15 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en Deacon lopen in een hinderlaag: in de bergen rond Los Angeles worden ze opgejaagd door een groep huurlingen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers