TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The Coroner
Een glazenwasser wordt dood aangetroffen naast een Porsche die niet van hem is. Jane heeft wat vragen voor een vastgoedondernemer die ze ervan verdenkt iets te verbergen.
«
»
06:00 Father Brown
De priester vindt het verdacht dat de vriendin van Mrs. McCarthy stierf in haar slaap.
«
»
06:45 New Tricks
Het UCOS-team heropent het onderzoek naar de moord op een man die zeven jaar geleden in een steegje werd aangetroffen. De man werd zes maanden voor zijn dood ingehuurd door een koppel.
«
»
07:35 Call the Midwife: Xmas 2014
Het team haast zich naar de plaats van de tragedie om hulp te bieden aan de slachtoffers. Het is niet geweten of zuster Julienne en Dr. Turner de ramp overleefd hebben.
«
»
08:25 The Larkins
De Larkins zetten alles op alles om Pop vrij te krijgen. Om hem een hart onder de riem te steken, vertelt Mariette hem dat hij grootvader gaat worden.
«
»
09:15 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby moet oude familiegeheimen opdiepen en kaarten ontcijferen om de moordenaar van een onderzoeker van de sociale dienst te vinden.
«
»
10:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby moet oude familiegeheimen opdiepen en kaarten ontcijferen om de moordenaar van een onderzoeker van de sociale dienst te vinden.
«
»
10:45 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Tijdens de kerstdagen is de stad in rep en roer wanneer onbekenden het Wintermas Festival dreigen te verstoren.
«
»
11:30 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een bekende kunstenaar op zijn eigen tentoonstelling wordt vermoord, valt de verdenking op de broer van zuster Reginald.
«
»
12:15 Death in Paradise
De lokale verkiezingen in Saint Marie worden verstoord. Victor Pearce, een lokale ondernemer en de gedoodverfde favoriet voor de burgemeesterssjerp, wordt neergestoken in het stemhokje.
«
»
13:10 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders werken aan een tuin voor een openluchttheater, waar de neef van Rosemary een optreden heeft. De productie krijgt een tegenslag te verduren wanneer een van de acteurs zichzelf tijdens een repetitie neerschiet. 8/8
«
»
13:55 Father Brown
Father Brown en zijn vrienden komen vast te zitten bij een groep hedonisten. Ze beseffen al gauw dat ze moeten zien te ontsnappen, want in Hotel Cuba staat er moord op het menu.
«
»
14:50 New Tricks
Het team onderzoekt de dood van een dierenverzorger die in 2006 door een tijger werd aangevallen. Er zijn bloedsporen in de dierentuin aangetroffen die doen uitschijnen dat de man vermoord werd.
«
»
15:55 The Larkins
Ma en de kinderen dringen er bij Pop op aan de rechtszaak serieus te nemen, maar hij heeft leukere dingen in gedachten. In de rechtbank voert hij zijn eigen verdediging. 4/6
«
»
16:50 Ghosts
Mike blijft voor het eerst alleen achter met de spoken terwijl Alison een avondje gaat stappen. De spoken amuseren zich te pletter, tot enkele ongenode gasten het huis willen binnendringen.
«
»
17:25 Ghosts
Hevige sneeuwval zorgt ervoor dat Button House moeilijk bereikbaar is, waardoor het huwelijk van Sam en Claire in het gedrang komt.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een schijnbaar eenvoudige ontvoering uitdraait op een moord, moeten Neville en het team onderzoeken wat er fout gelopen is.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1. Als de jaarlijkse kermis en de waaghalzen van de Wall of Death naar Whitcombe Mallet komen, wordt de eigenaar van een manage door zijn paard vertrapt.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2. Als DCI Barnaby en DS Nelson de dood van de vertrapte manege-eigenaar onderzoeken, ontdekken ze een complexe ruzie uit het verleden, waar niets is wat het lijkt.
«
»
21:00 DCI Banks
De detective bezoekt zijn ouderlijk huis om het nieuws te brengen over Roys dood als het onderzoek verandert in een dubbele moordonderzoek.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer Phryne het exclusieve modehuis van Madame Fleuri bezoekt voor een pasbeurt, belandt ze onverwacht op een plaats delict. En alle aanwezigen worden als verdachte aangemerkt. 5/13
«
»
23:05 The Singapore Grip
Matthew went aan het leven in Singapore en verdiept zich in de rubberhandel van zijn vader, maar wanneer hij ontdekt dat er dubieuze praktijken plaatsvinden, krijgt hij last van zijn geweten.
«
»
00:05 Flesh and Blood
Vivien probeert de zorgen die haar kinderen over Mark hebben naast zich neer te leggen, hoewel er ook bij haar een gevoel van twijfel begint te knagen.
«
»
00:55 Father Brown
Father Brown en zijn vrienden komen vast te zitten bij een groep hedonisten. Ze beseffen al gauw dat ze moeten zien te ontsnappen, want in Hotel Cuba staat er moord op het menu.
«
»
01:40 Downton Abbey
Downton Abbey wordt toegankelijk gemaakt voor het publiek om geld in te zamelen voor het ziekenhuis. De spanningen tussen Violet en Cora over het ziekenhuis lopen hoog op...
«
»
02:30 Jonathan Creek
Wanneer een wetenschapper doorboord met een samoeraizwaard dood wordt aangetroffen in een afgesloten kamer, worden Jonathan en Maddy ingeschakeld om het mysterie te onderzoeken.
«
»
03:25 Death in Paradise
Humphrey en zijn team worden opgeroepen wanneer het lijk van de gerenommeerde chirurg Emma Redding wordt aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het op zelfmoord.
«
»
04:20 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders werken aan een tuin voor een openluchttheater, waar de neef van Rosemary een optreden heeft. De productie krijgt een tegenslag te verduren wanneer een van de acteurs zichzelf tijdens een repetitie neerschiet. 8/8
«
»
05:10 The Salisbury Poisonings
Tracy Daszkiewicz en agent Dave Minty bestuderen de bodycam-beelden van Nick Bailey tijdens de huiszoeking bij de Skripals. Ze ontdekken dat de Skripals en Bailey besmet werden door Novichok.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog n keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op En.

Dossiers