TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
09:35 Onderbreking
«
»
12:05 Sturm der Liebe
Paul voelt zich schuldig omdat hij Constanze de waarheid niet kan vertellen. Hij worstelt met zijn geweten en dreigt te ontsporen. Christoph maakt zich zorgen om hem.
«
»
12:55 Onderbreking
«
»
15:25 Autumn in the Vineyard
De families van Frankie en Nate leven al een hele tijd in onmin. Wanneer er ook een dispuut komt over wie de eigenaar is van een wijngaard, besluiten Frankie en Nate alles in twee te delen.
«
»
16:55 Breeders
Michael geniet van zijn nieuwe rol als vader en grootvader, maar Paul en Ally hebben het er moeilijk mee. De kinderen daarentegen lijken er geen probleem van te maken.
«
»
17:20 White Collar
Neal wordt gechanteerd en moet voor Hagen een hoofdstuk uit een waardevol boek stelen. Met zijn nieuwe FBI-partner, die elke beweging van hem volgt, wordt dat echter niet eenvoudig.
«
»
18:05 Modern Family
Claire start een petitie voor een stopbord op een druk en gevaarlijk kruispunt. Jay en Manny gaan samen van deur tot deur om inpakpapier te verkopen ten voordele van Manny's school.
«
»
18:30 Modern Family
Phil neemt Haley mee om enkele universiteiten te bezoeken. Een eenzame Claire trekt op met een homovriend van Mitchell en Cameron. Gloria is geïntrigeerd door een postorderpakketje dat Manny bestelde.
«
»
19:00 The Simpsons
Lisa wordt dierenartsassistente. Ook Marge ondergaat ondertussen een belangrijke carrièrewending en neemt een job aan als poetsvrouw van plaats delicten.
«
»
19:25 The Simpsons
Lisa schrijft zich in voor een missie om de planeet Mars binnen tien jaar te koloniseren. Homer bedenkt een plan om haar op andere gedachten te brengen, maar met weinig succes.
«
»
19:50 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en zijn zus proberen hun vader te overtuigen dat hij niet langer meer voor zichzelf kan zorgen. Chris krijgt een verrassend aanbod van Mumford.
«
»
20:40 9-1-1: Lone Star
De 126 reageert op een oproep van een vrouw die haar eigen echtgenoot heeft aangereden. Paul krijgt nieuws dat een invloed kan hebben op zijn carrière als brandweerman.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
De 126 rukt uit voor een man die een koolmonoxidevergiftiging heeft opgelopen. Tijdens de interventie wordt het al gauw duidelijk dat er nog meer slachtoffers zijn.
«
»
22:25 How Do You Know
Softbalspeelster Lisa wordt uit het nationale team gezet. Ze stort zich in een affaire met baseballer Matty. Niet veel later kruist ze het pad van zakenman George, die ook betere tijden heeft gekend.
«
»
00:30 Better Things
Sam krijgt van de garagist het slechte nieuws dat haar auto een vibratieprobleem heeft. Tessa belt haar op met goed nieuws: een populair kinderprogramma wordt nieuw leven ingeblazen.
«
»
01:05 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers