TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The Coroner
Om de plotselinge dood van een vrouw op een afgelegen adres in de buurt van Lighthaven te verklaren, moet Jane eerst proberen de mysterieuze verdwijning van een playboy decennia geleden op te lossen.
«
»
06:00 Dalziel and Pascoe
Deel 1/2. Pascoe moet alleen op onderzoek uit als het lichaam van een tv-ster uit een docusoap op het strand wordt gevonden.
«
»
06:45 Dalziel and Pascoe
Deel 2/2. Pascoe moet alleen op onderzoek uit als het lichaam van een tv-ster uit een docusoap op het strand wordt gevonden.
«
»
07:35 New Tricks
In 1983 werd de 18-jarige Barbara Linden-Warner, dochter van een rijke Britse wapenfabrikant, tijdens een debutantenbal ontvoerd.
«
»
08:30 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom.
«
»
09:25 Midsomer murders
Deel 1/2. Er doet zich een tragedie voor voor Robert Cavendish, aanvoerder van het Fletcher Cross Cricket-team.
«
»
10:15 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby en Troy verdenken Roberts zoon die zich openlijk verzette tegen zijn vaders vrouw en die de eigenaar was van de cricket bat waarmee ze vermoord is.
«
»
11:10 Father Brown
Wanneer de woning van Lady Felicia in het gedrang komt, voelt Father Brown zich genoodzaakt om de hulp in te schakelen van een onvermoede bondgenoot.
«
»
11:55 The Chelsea Detective
Een restauranteigenares en schrijfster verdwijnt uit haar huis en wordt later dood aangetroffen. Wie heeft haar vermoord en waarom? Inspecteur Arnold en het team onderzoeken de zaak.
«
»
12:45 The Chelsea Detective
Deel 2. Een restauranteigenares en schrijfster verdwijnt uit haar huis en wordt later dood aangetroffen. Wie heeft haar vermoord en waarom? Inspecteur Arnold en het team onderzoeken de zaak.
«
»
13:30 Midsomer murders
Deel 1/2. Een man claimt een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
14:25 Midsomer murders
Deel 2/2. Een man claimt een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
15:20 Ghosts
Alison wordt opgejaagd door de geesten. Ze probeert hen te negeren, maar dat lukt niet zo goed. Mikes pogingen om van het spookhuis een gezellige plek te maken, hebben rampzalige gevolgen.
«
»
15:55 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om een afpersingszaak te onderzoeken in de duistere wereld van de victoriaanse geneeskunde. En ze krijgt concurrentie van een nieuw detectivebureau. De eigenaar, Patrick Nash, wil haar inhuren of anders haar bureau wegconcurreren. 4/6
«
»
16:55 New Tricks
Wanneer het wapen waarmee 15 jaar geleden een jonge, getalenteerde bokser vermoord werd, bovenkomt in een gewapende overval, wordt het team meegesleurd in de donkere kant van het boksen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeestje eindigt in een tragedie wanneer de gastheer van een plezierboottocht de volgende ochtend dood op het strand wordt aangetroffen. Hij werd met een harpoen doorboord.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De directeur van het verpleeghuis waar Alice Bly verblijft, kan Alice er niet van overtuigen dat een inwoner een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby, de neef van Alice, maakt zich zorgen over haar welzijn en besluit de doodsoorzaak verder te onderzoeken.
«
»
21:00 Death in Paradise
Een gevangenentransport naar Saint-Marie loopt verkeerd af. De veroordeelde fraudeur Leon Hamilton wordt doodgestoken terwijl hij met handboeien aan Richard Poole geketend was.
«
»
22:05 Why Didn't They Ask Evans?
De keurige Bobby Jones en zijn avontuurlijke jeugdvriendin Frankie Derwent proberen de betekenis te achterhalen van de laatste woorden van een stervende man.
«
»
23:00 Why Didn't They Ask Evans?
Nadat Bobby een moordaanslag heeft overleefd, is hij vastbesloten te achterhalen wat de stervende man bedoelde met: 'Waarom hebben ze Evans niet gevraagd?'
«
»
00:00 DCI Banks
Als het door een ondergrondse rivier aangespoelde lichaam van de bekende advocaat Anaan Kamel wordt gevonden, valt de verdenking op Marcus Layton. Deel 1/2.
«
»
00:50 Midsomer murders
Deel 1/2. Een man claimt een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
01:35 Midsomer murders
Deel 2/2. Een man claimt een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
02:20 Home (GB 2019)
Ondanks Peters bedenkingen vindt Katy dat Sami mag blijven zolang als nodig is, en aangezien het haar huis is kan Peter daar weinig tegenin brengen.
«
»
02:40 Ghosts
Alison en Mike denken dat al hun problemen van de baan zijn wanneer ze een groot landhuis erven. Maar het bouwvallige huis wordt bewoond door de geesten van de vorige eigenaars.
«
»
03:10 Ghosts
Alison wordt opgejaagd door de geesten. Ze probeert hen te negeren, maar dat lukt niet zo goed. Mikes pogingen om van het spookhuis een gezellige plek te maken, hebben rampzalige gevolgen.
«
»
03:40 Hope Street
Chef-kok Fergus wordt aangevallen. Concepta kan de dader zien en herkent hem als een medewerker van de golfclub. Marlene en Callum brengen de club een bezoekje en treffen er Eddie McBulty aan.
«
»
04:25 Hope Street
Siobhan is in paniek wanneer Niamh na een logeerpartij bij haar beste vriendin Joanne niet thuiskomt.
«
»
05:10 Rosemary and Thyme
Grondbezitter Franklin Danvers neemt Rosemary en Laura mee naar Brockett's farm dat hij wil kopen om er een museum van te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers