TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
«
»
07:35 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 House Rules
Realityreeks.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
12:00 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
12:35 Blind getrouwd - Australië
Op het derde etentje zorgt de komst van Jessica en Daniel als nieuwste koppel in het experiment voor heel wat commotie. Het komt zelfs tot een confrontatie tussen Domenica en Jessica.
«
»
13:55 Neighbours
Susan is alsnog gezwicht voor het voorstel van Olivia en dat baart Karl flink wat zorgen. Kyle en Roxy bedenken een manier om alsnog te kunnen samenwerken.
«
»
14:25 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
15:25 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:40 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
17:50 De Planckaerts
Het gaat steeds beter met het Planckaertparket. Daarom wil Francesco in een naburig dorpje een opslagruimte bouwen, naast het bedrijf waar zijn planken geschaafd worden.
«
»
18:40 Home and Away
Chloe en Ryder worden op heterdaad betrapt door Leah en Justin. Roo vraagt Bella om foto's te nemen van de kunstwerken. Logan probeert opnieuw om indruk te maken op Mackenzie.
«
»
19:10 Blind getrouwd - Australië
Het is tijd voor de derde verbintenisceremonie. Terwijl sommige koppels zich meer dan ooit verbonden voelen, lijken andere huwelijken op een dood spoor te belanden.
«
»
20:35 Skyfall
Tijdens een missie in Istanbul is James Bond niet alleen zwaargewond geraakt, hij is ook spoorloos verdwenen. Intussen zet de cyberterrorist Silva een aanval in op MI6.
«
»
23:25 Call the Bailiffs: Time to Pay Up
Agenten Chris en Gavin traceren een dame die nog gerechtskosten dient te betalen. Alex en KC kloppen aan bij een huurder die nog 2.500 pond aan achterstallige huur te betalen heeft.
«
»
00:25 Blind getrouwd - Australië
Het is tijd voor de derde verbintenisceremonie. Terwijl sommige koppels zich meer dan ooit verbonden voelen, lijken andere huwelijken op een dood spoor te belanden.
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
03:25 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers