TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen Uitzending
«
»
06:25 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:50 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
06:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:20 Hallo K3
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen.
«
»
07:45 VLOGLAB #Stories
Sarah besluit een zwangerschaptest te doen. Cédric vraagt Anneleen om zijn date voor het schoolbal te zijn, maar daar is Steffi niet blij mee.
«
»
08:10 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:05 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer de sluwe Avatar Blaze en Avatar Roxy naar Grid Battleforce komen, zijn de Rangers plots hun recente herinneringen kwijt.
«
»
09:25 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Geroosterde gele biet met ricotta en peer & groentencurry met rijst.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw komt klacht indienen op het commissariaat: er is 2.000 euro van haar bankrekening verdwenen. De bankdirecteur beweert echter dat de vrouw het geld zelf is komen afhalen.
«
»
12:25 Lisa
Arthur kampt met financiële problemen, maar probeert koste wat het kost van de Keetal een succes maken. Vic zit op zijn plaats bij Massa. Hij vindt er zelfs onverwacht een maatje.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Lars is het beu om de speelbal van Véronique te zijn en wil dat ze een keuze maakt. Leen overweegt om haar verhaal tegen de politie te doen. Niko wil liever niet dat Mieke naar de neuroloog gaat.
«
»
14:10 Ella
Tijdens hun wandeling in het park hebben Ella en Nicolas een goed gesprek over haar verleden en zijn angsten. Jammer genoeg krijgt hij tijdens hun uitstapje weer een paniekaanval.
«
»
14:45 Ella
In Bar Taxi ontmoet Ella een sympathieke jongeman. Sven is manager bij een bank en laat duidelijk merken dat hij een oogje heeft op de blonde schone. Producer Alex doet Cindy een voorstel.
«
»
15:15 Private Practice
Addison voelt zich steeds meer aangetrokken tot Wyatt. Violet geniet met volle teugen van haar seksuele uitspattingen met Sheldon en Pete, maar vraagt zich af of ze het kan volhouden.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules en Ellie zijn het niet eens of het nu moeilijker is om een baby groot te brengen wanneer je veertig of wanneer je twintig bent. Het lukt Ellie om Jules een dag op baby Stan te laten passen.
«
»
16:50 Baantjer
In het westelijk havengebied wordt het lijk gevonden van marktmeester Arie Veenstra. De Cock en Vledder begeven zich tussen de Amsterdamse marktlui. Arie blijkt niet bepaald geliefd te zijn.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een moeder komt met haar vijfjarig zoontje naar het commissariaat. Ze is het beu dat hij voortdurend dingen steelt in de supermarkt. Ze hoopt dat het korps een oplossing kan bieden.
«
»
18:20 Lisa
Arthur zet stappen om van de Keetal een nieuw succes te maken. Gijs twijfelt over de vraag van Gert. Olivia en Elke zoeken een boegbeeld voor hun campagne.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Kato mag voor haar galabal een jurk lenen uit de nieuwste collectie van Wolff & Bos. Ondertussen worstelt ze nog steeds met een schuldgevoel. Véronique neemt een grote beslissing.
«
»
20:35 Beste Kijkers
Nathalie Meskens geeft een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week. Zij krijgt hierbij hulp van enkele bekende koppen.
«
»
21:55 Helden van hier: De Kust
Elke zomer verdubbelt de bevolking aan de kust van Oostende. Strandwachters, artsen en ambulanciers, politie en brandweermannen werken met man en macht om de kust veilig te houden.
«
»
23:00 Chicago P.D.
Wanneer het team een dodelijke schietpartij onderzoekt die plaatsvond in Burnside, komt Atwater al gauw tot de conclusie dat hij persoonlijk betrokken is bij de zaak.
«
»
00:00 Private Practice
Addison voelt zich steeds meer aangetrokken tot Wyatt. Violet geniet met volle teugen van haar seksuele uitspattingen met Sheldon en Pete, maar vraagt zich af of ze het kan volhouden.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers