'Made in Chelsea: Mallorca' vanaf dinsdag te streamen op Hayu

maandag 22 augustus 2022
Foto: hayu - © Media Tornado 2022

Net toen je dacht dat de kust veilig was om je zomervakantie op te nemen, komt de SW3-groep aan in een exclusief gebied van Mallorca voor een zomerse serie die je nooit eerder hebt gezien. 'Made in Chelsea: Mallorca' is vanaf 23 augustus op Hayu te streamen.

De socialites van Chelsea pakken hun koffers pakken en genieten van de zon in twee glamoureuze villa’s. Aangezien de serie de gebruikelijke cocktail van liefde, gelach en drama belooft, stijgen de spanningen wanneer een mysterieuze ex-vriendin opnieuw verschijnt, worden relaties op de proef gesteld en worden eventuele oude wonden opnieuw geopend...


De leden van de groep die de zonnestralen pakken in Mallorca zijn: Olivia Bentley, Miles Nazaire, Emily Blackwell, Maeva D’Ascanio, James Taylor, Ollie Locke-Locke, Gareth Locke-Locke, Julius Cowdrey, Digby Edgley, Tristan Phipps, Ruby Adler, Reza Amiri-Garroussi en Sam Prince.

En vier nieuwe gezichten voegen zich bij het gezelschap op Mallorca:

India Hovenden, 25
London

De in Chelsea woonachtige India heeft haar hele leven in de Royal Borough gewoond en komt er zelden uit... behalve wanneer ze haar zomer op Mallorca doorbrengt!

Op zoek naar een baan op Mallorca verbergt India een groot geheim. Eerder dit jaar werd Julius uitgelachen omdat hij een mysterieuze vrouw in zijn bed had op dezelfde avond dat hij een date had met Tabitha Willett - wat hij destijds ontkende en zei dat ze gewoon vrienden waren. De zomerreis naar Mallorca onthult de waarheid en kijkers kunneneindelijk Julius' mysterieuze vrouw een gezicht geven - in de vorm van India! Verwacht vuurwerk als ze oog in oog komen te staan ​​met de hele groep.

De schokkende aankomst van India op Mallorca is te zien in aflevering één van 'Made in Chelsea: Mallorca', waar ze Julius verrast om antwoorden van hem te eisen over hun turbulente verleden samen.

India werkt momenteel als PA voor de hoofdredacteur bij Vogue en werd onlangs getekend door het in Londen gevestigde modellenbureau MOT-modellen.

Vier jaar geleden werkte India bij Fulham-spinstudio ‘Ride Republic’, waar ze Julius Cowdrey ontmoette. Het paar klikte en had een onmiskenbare chemie, die later uitgroeide tot romantiek waardoor ze in juni 2020 'meer dan vrienden' werden. De afgelopen twee jaar hebben Julius en India een aan/uit-relatie gehad die ze omschrijft als 'vriendje en vriendinnetje zijn zonder het een label te geven’.

Isabella (Issy) Francis-Baum, 20
London

Issy, geboren en getogen in Londen, is parttime student en model.

Naast haar modellenwerk studeert Issy momenteel een modeopleiding aan de universiteit. Sinds ze eind 2019 een contract kreeg, nam Issy's carrière een vlucht, ze deed al opdrachten voor tal van bekende merken en was te zien in een advertentie op Times Square en in winkels in de VS.

Issy leeft het snelle leven, niet alleen professioneel, maar ook in haar vrije tijd, want ze geniet van paardrijden, maar ook skiën en waterskiën.

Issy, single and ready to mingle, houdt van daten, maar heeft die ene nog niet ontmoet... nog niet. Issy's eerdere langdurige relatie eindigde toen haar vriend haar bedroog, en sindsdien geniet ze met veel plezier van de date-wereld.

Willow Day, 20
Mallorca

Internationale jetsetter Willow is een freelance fotomodel, die al sinds haar 13e in de industrie werkt. Hoewel ze in Engeland werd geboren, groeide Willow op in Mallorca, in het bruisende stadje Alaró.

Willow studeerde mode aan de universiteit in Londen en verhuisde onlangs naar Milaan voor een stage bij het gerenommeerde couture-modehuis Versace. Tijdens de zomermaanden keert socialite Willow terug naar Mallorca om te genieten van de exclusieve strandclubs, bootfeesten en prachtig weer.

Willow, een zelfverklaarde serial dater, houdt van romantiek en heeft maar één criterium als het om mannen gaat; 'Ze moeten prachtig zijn!'. Ze geeft toe dat ze in het verleden met extreem aantrekkelijke modellen is uitgegaan, maar moet nog worden weggevaagd door Prince Charming. Uiteindelijk heeft ze iemand nodig die haar fantastische levensstijl kan bijhouden.

In haar vrije tijd geniet Willow van alle activiteiten die het eiland te bieden heeft, zoals zeilen, paardrijden en boogschieten. Maar ondanks dat ze Mallorca als haar broekzak kent, maakt Willow deze zomer kennis met een aantal verborgen pareltjes op het eiland wanneer twee van de Chelsea-jongens strijden om haar aandacht. Willow is niet iemand die de drama begint, maar tijdens de serie komt ze wel vast te zitten in de drama die anderen creëren.

Malek Amro, 31
Mallorca

Malek heeft de afgelopen twee jaar op Mallorca gewoond, maar vooral gefeest sinds hij zijn leven in Engeland heeft achtergelaten om voor een vermogensbeheerbureau te werken.

Tot zijn 10e woonde hij in Bath, daarna verhuisde Malek naar de Verenigde Arabische Emiraten voor het werk van zijn vader. Hij zat op internationale scholen voordat hij terugkeerde naar het Verenigd Koninkrijk voor de universiteit.

De broer van Malek is geen onbekende op Kings Road en woont in Chelsea. Wanneer Malek Engeland bezoekt om een ​​pauze te nemen van de Spaanse zon, is dit waar hij woont.

Op Mallorca werkt Malek momenteel voor de onlangs gelanceerde app 'Yacht Drop' van zijn vriend. De app is een bezorgservice die drankjes levert aan superjachten in enkele van de meest exclusieve havens op het eiland. In de twee jaar dat Malek op Mallorca heeft gewoond, is hij erin geslaagd om zich bekend te maken op het eiland. Als hij niet druk is met zijn werk, is de socialite te vinden aan boord van boten en in strandclubs om te socializen met zijn vrienden.

Met een enorme kennis van het eiland en alles wat het te bieden heeft, wil Malek samen met zijn vriend Willow ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke zomer heeft op het eiland.

'Made in Chelsea' is geproduceerd door het BAFTA-winnende Monkey, wat onderdeel is van Universal International Studios, een divisie van Universal Studio Group. Het is gemaakt in opdracht van Channel 4's Head of Youth and Digital, Karl Warner en Commissioning Editor, Clemency Green. Uitvoerend producenten zijn Leonie Joss, David Granger en Nazleen Karim van Monkey.


Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Zoekt Lief' - An Lemmens (VTM)

An Lemmens reist naar het paradijselijke eiland Curaçao om er de West-Vlaamse B&B-uitbaatster Patricia te ontmoeten. Zij is op zoek naar een man om samen te genieten van een leven in het buitenland. In Italië krijgt olijfboerin Erika een eerste vrijgezel over de vloer. Ook gastheer Anthony ontmoet een eerste dame die speciaal voor hem naar Tenerife reist.

'B&B Zoekt Lief', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 20:20
  Sporza: UEFA EURO 2024
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 20:35
  De Afspraak
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 20:50
  Sporza: UEFA EURO 2024
  07:30
  Molang
 • 20:40
  Familie
  08:00
  Echte Verhalen: De Buurtpolitie
 • 20:30
  Alert: Missing Persons Unit
  08:00
  Geen uitzending
 • 20:35
  Eat Pray Love
  01:50
  Geen uitzending
 • 20:35
  Born on the Fourth of July
  01:55
  Geen uitzending
 • 20:10
  Beverly Hills, 90210
  15:55
  The X-Files
 • 20:35
  MacGyver
  06:00
  Joe
 • 20:10
  Stukken van mensen
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 20:35
  Point Break
  07:55
  Neighbours: A New Chapter
 • 20:35
  Star Trek: Picard
  08:25
  Border Security: Canada's Front Line
 • 20:35
  Hello Goodbye
  07:25
  Travel Guides
 • 20:30
  Cold Case Files
  07:35
  Jesse Stone: Innocents Lost
 • 20:55
  Herhalingslus
  08:00
  Wijzer Wonen
 • 20:54
  Hallo Roger
  07:00
  Knuffel Pop
 • 20:40
  De Garde van Gert
  08:00
  KLAAR IN 20 minuten
 • 20:40
  FIM Motocross World Championship
  06:00
  Wordt aangekondigd
 • 20:00
  Murdoch Mysteries
  02:50
  Father Brown
 • 20:35
  NCIS
  07:28
  Make You Laugh Out Loud
 • 20:55
  NOS EK Voetbal 2024
  08:00
  NOS Journaal
 • 20:30
  Meisjes van de Goede Herder
  07:55
  Krabbé zoekt Chagall
 • 20:50
  NOS EK Voetbal 2024
  07:58
  PatsBoemKledder!