Maak kennis met de gloednieuwe bakkers van 'Bake Off Vlaanderen'

maandag 23 oktober 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

In Circus Bake Off slingeren de gloednieuwe bakkers dit jaar tussen trapeze en tartelette, want The Greatest Show strijkt weer neer nabij kasteel Groenenberg.

Circusdirecteur Wim Opbrouck loodst 10 kakelverse backrobaten langs de honderdjarige jury: Herman Van Dender & Regula Ysewijn. Het zevende seizoen van ‘s werelds lekkerste Freak Show rolt uit uw oven op zaterdag 28 oktober.


Aron uit Antwerpen (38)
​Aron is 38 jaar en woont samen met zijn vrouw in Antwerpen. Overdag is hij verlichtingstechnieker, maar in zijn vrije tijd gaat hij helemaal op in rollenspellen zoals Dungeons en Dragons. Hij is fan van anime, games en rollenspelen en is graag creatief bezig. Deze leergierige bakker bakt het liefst met muziek op de achtergrond en houdt ervan om te experimenteren met verschillende smaken.

Britt uit Lier (31)
​Britt is een 31-jarige maatschappelijk werker/verpleegkundige. Ze woont in Lier samen met haar man en twee kindjes. Op dit moment combineert ze haar job met perinatale coaching. Een zorgend en vrolijk springkonijn, dat is Britt. Ze heeft niet veel tijd voor zichzelf, maar bakken is voor haar dé uitlaatklep. Britt houdt van rustieke taarten en verkiest smaak boven vorm. In de tent zal ze iedereen weten te charmeren met haar Kempisch accent en ontwapenende lach.

Debbie uit Eeklo (36)
​Debbie is 36 jaar, woont in Eeklo, Oost-Vlaanderen en werkt als clustermanager voor een uitzendkantoor. Ze is trotse mama van drie dochters én drie poezen. Debbie is een echte ‘cleanfreak’ in huis: 'rust in huis betekent rust in het hoofd'. Ze begon twee jaar geleden met bakken en vindt nu rust als ze haar schort aantrekt. Haar ultieme droom? Van bakken haar beroep maken!

Felix uit Vloesberg (16)
​Felix is met zijn 16 jaar de jongste kandidaat, maar wel de meest ervaren. Drie jaar geleden nam hij namelijk deel aan het eerste seizoen van 'Junior Bake Off'. Felix zit in het vijfde middelbaar en studeert Latijn Moderne Talen. Hij woont samen met zijn broers, zus en ouders in Vloesberg, Henegouwen. Felix kan niet stilzitten en heeft duizend-en-een interesses. Hij bakt al een lange tijd en heeft zijn eigen bakbedrijfje, genaamd Félicieux. Hij staat te popelen om te tonen wat hij op korte tijd allemaal heeft bijgeleerd.

Jante uit Heist-op-den-berg (26)
​De 26-jarige Jante woont in Heist-op-den-berg, Antwerpen. Ze werkt als somnologisch verpleegkundige en staat drie keer per week in de crossfit. Jante is een heel vrolijke, soms wat onhandige, maar vooral eeuwige positieveling. Nadat ze zich voor de derde keer inschreef, is het haar eindelijk gelukt om een plekje in de baktent te bemachtigen. Met haar enthousiasme zal ze zich dan ook volledig smijten.

Joy uit Meulebeke (27)
​Joy is 27 jaar en woont in Meulebeke, West-Vlaanderen. Ze heeft een diploma als zorgkundige en security, maar werkt momenteel in de totaalrenovaties bij haar broer. Joy is Miss Tattoo Belgium 2019, finaliste Miss Fashion 2024 en heeft 12,6 duizend volgers op Instagram: een stoere beauty queen met een peperkoeken hartje dat bonst voor haar familie. Ze maakt het liefst grote spektakel taarten uit suikerpasta.

Katia uit Liedekerke (55)
​Katia is 56 jaar en woont in Liedekerke. Ze is professor communicatiewetenschappen aan de VUB, Vlaams parlementslid voor Vooruit en schepen in Liedekerke. Deze succesvrouw heeft een passie voor kunst en cultuur en is een echte Italië lover. Koken doet ze altijd al met veel passie, maar de liefde voor het bakken kwam er pas sinds de coronaperiode. Zelf is ze geen zoetekauw, maar haar gezin geniet met volle teugen van al haar bakkunsten.

Lisa uit Antwerpen (31)
​De 31-jarige Lisa woont in Antwerpen samen met haar Nederlandse vriend. Ze werkt als stewardess voor Brussels Airlines en verkoopt kleding in bijberoep. Lisa is een grappige en zorgzame vrouw die gelukkig wordt van cava drinken met de vriendinnen, koken en reizen. Lisa houdt van mooie taarten met een perfecte afwerking, maar zal dat ook lukken onder tijdsdruk in de baktent?

Pieter uit Antwerpen (27)
​Pieter is een 27-jarige Limburger die samen met zijn vriendin in Antwerpen woont. Hij kocht zich onlangs in bij een start-up. Voor Duvel en vlaai mag je Pieter altijd wakker maken. Zijn grote passie voor de twee uit zich in een grote instagramcommunity voor duvellovers én een droom van een vlaaiwinkel met beer pairing. Deze vlotte charmeur durft springen en gaat geen uitdaging uit de weg. Pieter bakt al twee jaar lang één avond per week in de bakles. Thuis bakt hij zelden of nooit. Hij kent zijn klassiekers, maar is dat ook genoeg in de Bake Off tent?

Stephen uit Gentbrugge (41)
​De 41-jarige Stephen woonde de afgelopen acht jaar in Zuid-Korea voor zijn job als professor plantbiotechnologie. Hij verhuisde onlangs terug naar België en nam een nieuwe uitdaging aan bij de Erasmushogeschool Brussel. Hij kan nu ook investeren in zijn privé -en familieleven, en woont momenteel in Gentbrugge met zijn vriend. Meten is weten, en voor Stephen gebeuren bakken en werken in het laboratorium dan ook volgens dezelfde principes: Stephen is dan ook een pietje precies. Bakken geeft Stephen daarenboven een gevoel van thuiskomen en huiselijkheid.

Een nieuw seizoen van 'Bake Off Vlaanderen', vanaf zaterdag 28 oktober op Play4 en op GoPlay.

Bake Off Vlaanderen op tv
Vrijdag 8 december 2023 om 22u30  »
Play 4
In week zes wordt het honderdjarige bestaan van juryleden Herman & Regula gevierd.
Zaterdag 9 december 2023 om 20u15  »
Play 4
Het thema deze week is buiten de lijntjes. Wie durft nét voor de finale nog risico's te nemen?
Zondag 10 december 2023 om 23u10  »
Play 4
Het thema deze week is buiten de lijntjes. Wie durft nét voor de finale nog risico's te nemen?
Maandag 11 december 2023 om 17u40  »
Play 4
Het thema deze week is buiten de lijntjes. Wie durft nét voor de finale nog risico's te nemen?
Zaterdag 16 december 2023 om 00u35  »
Play 4
Het thema deze week is buiten de lijntjes. Wie durft nét voor de finale nog risico's te nemen?

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 06:00
  radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  09:00
  Herfstbeelden
 • 00:05
  Canvaslus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 06:10
  George & Paul
  06:15
  Sarah zingt
 • 06:10
  Tarzan en Jane
  06:55
  Maya de Bij
 • 03:10
  Geen uitzending
  07:05
  My Kitchen Rules
 • 01:20
  Geen uitzending
  11:05
  Sturm der Liebe
 • 01:50
  Geen uitzending
  13:55
  The World's Deadliest Weather
 • 22:00
  Wordt aangekondigd
 • 06:00
  Joe
  09:30
  Geen uitzending
 • 06:00
  TEAM OCHTEND
  09:00
  Geen uitzending
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:15
  Bones
 • 06:00
  Geen uitzending
  08:45
  NCIS: Los Angeles
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:55
  Dress to Impress
 • 05:50
  In de Mix
  06:15
  Ware Delicatessen
 • 06:00
  Herhalingslus
  13:00
  Z-Extra
 • 06:00
  Nog Even Soezen
  07:00
  Goeiemorgen Morgen
 • 06:08
  Zo doe je het!
  06:44
  Red de meubelen
 • 06:00
  Studio Vlaams Parlement
  09:30
  Seksueel misbruik in de Kerk - Commissie Live
 • 05:05
  Tennis: Nitto ATP Finals 2023
  07:00
  ION Men's Hockey League
 • 06:00
  Ghosts
  06:30
  The Madame Blanc Mysteries
 • 00:30
  Hot Yachts
 • 06:08
  MAX Geheugentrainer
  06:30
  NOS Journaal
 • 05:55
  Tijd voor Max
  06:35
  Op de planken
 • 06:08
  Angelina Ballerina
  06:21
  Raad eens hoeveel ik van je hou