Maak kennis met de gezichten van 'The Sky Is The Limit'

vrijdag 28 oktober 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

'The Sky Is The Limit' is terug! Peter Boeckx klopt deze keer aan bij enkele oude bekenden, maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue, zoals onder anderen Yves Maes, Joshua van der Aa en Nicolas en Sara Debruyn.

Hij gaat voorbij de bling bling en op zoek naar het moderne sprookje. Voor Yves Maes begon het 20 jaar geleden met een beerton. Ondertussen leidt hij een afvalverwerking- en containerbedrijf met een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. Joshua van der Aa woont en werkt als Antwerpenaar in de Londense City. Hij werd vanuit het technisch onderwijs een succesvol esthetisch dokter met eigen praktijken in zowel binnen als buitenland. We maken ook kennis met ondernemerskoppel Nicolas en Sara Debruyn. Zij hebben een vastgoedportefeuille van meer dan 20 panden, 5 fitnesscentra én een business academy. En daar blijft het niet bij. Hun doel: binnen 5 jaar een portefeuille van 100 miljoen.


Volg de excentrieke levensstijl van ‘the rich and famous’ in een nieuw seizoen van 'The Sky is the Limit'.

Yves Maes & Julie Hannes
​Het begon allemaal 20 jaar geleden voor Yves. Hij kocht een eigen tractor en maakte, naast zijn job als arbeider, septische putten leeg. Nu, 20 jaar later, leidt hij een afvalverwerkings- en containerbedrijf met 400 werknemers en een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. De Limburger won op jonge leeftijd al de titel van ondernemer van het jaar. Yves verkocht recent een deel van zijn aandelen en bouwde een ranch van maar liefst 4000m² met binnen- en buitenpiste voor zijn paarden, een gastenverblijf en het langste privézwembad in één stuk van Europa.  

Joshua Van Der Aa
​Joshua droomde er als tiener al van om dokter te worden, maar met zijn diploma technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzettingsvermogen slaagde hij toch in zijn opzet. Door zijn specialisatie plastische chirurgie kwam hij in aanraking met de wereld van botox en fillers. Een aanbod van een privékliniek haalde hem naar Londen en ondertussen heeft hij zijn eigen privékabinet waar hij als esthetisch arts patiënten van over de hele wereld behandelt. De Antwerpenaar woont in hartje Londen.  

Nicolas & Sarah De Bruyn
​Als 18-jarige dokterszoon gaf Nicolas er de brui aan op school, tot groot ongenoegen van zijn ouders. Hij nam een fitnesscentrum over en maakte het eerste jaar zo’n 300.000 euro verlies. Nicolas besefte dat hij verkeerd bezig was en volgde verschillende managementcursussen. Nu bezit hij meer dan 50 panden, 4 fitnesscentra en de grootste Business Academy van de Benelux waar hij beginnende ondernemers coacht. Nicolas trouwde afgelopen zomer in Parijs met Sarah, en kregen samen een dochter: Elisabeth.  

Sigurd & Charlene Tanghe
​Sigurd was eigenaar van de succesvolle club ‘Lart Maniac’ en leidde een eigen bouwbedrijf met zo’n twintig werknemers. Na zijn uren maakte hij kunst die hij al snel op de markt kon verpatsen. Nu leeft Sigurd enkel en alleen van zijn kunst en heeft hij een uitgebreid klantenbestand van Duitse miljardairs tot bekende koppen als Jean-Claude Van Damme. Sigurd heeft een eigen galerij op de dijk van Knokke waar hij kunstwerken verkoopt die kunnen oplopen tot meer dan 20.000 euro. Hij is getrouwd met Charlene die hem in zowat alles bijstaat.

Frederik Laeremans & Loremie
​Frederik is de derde generatie en huidig zaakvoerder van het familiebedrijf ‘Laeremans Superbeton’. Hij ziet zichzelf nog altijd als ‘het boerke’ van de Kempen, maar wel een ‘boerke’ dat van aanpakken weet. Frederik en vriendin Loremie genieten met volle teugen van hun leven, al blijft hij wel super ambitieus met zijn bedrijf.

Familie Martens
​In 1989 namen Jopi en Katty een kleine beddenzaak over. Door hun harde werk is de onderneming uitgegroeid tot een grote exclusieve beddenzaak met een uitgebreid klantenbestand. Vandaag is het de tijd om de fakkel door te geven aan hun zonen Jori en Maxime.

Guy & Sona Penders
​Het powerkoppel Guy en Sona zijn nog steeds actief in de immomarkt in de Emiraten. Tijdens corona verkochten ze een resem appartementen en enkele villa’s. De zaken gaan zelfs zo goed dat ze net een peperduur penthouse op de kop konden tikken. Vooraleer het koppel kan genieten van hun nieuwe droomhuis, moeten er wel nog enkele verhuisdozen versleurd worden.  

'The Sky Is The Limit', binnenkort op Play4.


DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Stan Van Samang (VTM)

Johannes Genard, de energieke frontman van School is Cool, is aan de beurt. Zijn vorige deelname in 2016 was voor hem een grote rollercoaster en ook dit jaar wordt hij op muzikaal vlak weer verwend. K3, Tourist LeMC en Jasper Steverlinck krijgen Johannes muisstil terwijl Clouseau het over een funky boeg gooit. En dan moet de performance van Stan Van Samang nog komen.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 12:12
    Dagelijkse kost
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 07:30
    Ketnet Junior
    12:00
    Lentebeelden
  • 12:10
    Ket & Doc
    05:00
    Geen uitzending
  • 11:50
    Echte Verhalen: De Buurtpolitie
    05:30
    Geen uitzending
  • 12:20
    GPs: Behind Closed Doors
    02:50
    Geen uitzending
  • 12:20
    Geen uitzending
    11:35
    Sturm der Liebe
  • 09:15
    Geen uitzending
    14:15
    All New Traffic Cops
  • 11:55
    Beverly Hills, 90210
    02:15
    The X-Files
  • 10:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 12:10
    De Tafel van Gert
    02:00
    Geen uitzending
  • 11:50
    NCIS
    02:15
    Neighbours: A New Chapter
  • 11:55
    Bar Rescue
    02:35
    Heavy Rescue: 401
  • 12:15
    Dr. Phil
    05:00
    Geen uitzending
  • 12:05
    World's Most Evil Killers
  • 10:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 12:18
    Publireportage
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 12:00
    Hidden Gems
    02:00
    Peppe's Toscane
  • 10:21
    Eredivisie
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 12:20
    Sister Boniface Mysteries
    02:35
    Grantchester
  • 12:15
    Ongehoord Nieuws
    02:20
    NOS Journaal
  • 12:15
    Kook mee met MAX
    02:12
    Nieuwsuur
  • 12:19
    Vos en Haas
    02:08
    Sophie & Jeroen