TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:35 Super Monsters
Tekenfilm.
«
»
06:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Wakandy
Show.
«
»
07:50 VLOGLAB #Stories
Kamilla voelt zich niet veilig in België zo lang de verpleegster vrij rondloopt. Angela en Nadia confronteren samen Daan.
«
»
08:20 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar twee slaapkamers, voor drie K3tjes!
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Tarzan, Jane en de graaf komen erachter dat iemand de biologische boerderij van Greystoke in Schotland heeft verontreinigd met giftige pesticiden.
«
»
09:10 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Sandra Bekkari kookt met Bart Kaëll. Op het menu: Boeuf stroganoff met rijst, erwten en bladpeterselie.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer de agenten op straat een hondje vinden, gaan ze op zoek naar zijn baasje maar niemand die weet waar te beginnen. Op dat moment laat Maarten Vancoillie net zijn hond uit.
«
»
12:25 Lisa
Vic ziet mogelijkheden. Elke reageert jaloers nu Vic zijn aandacht wil/moet verdelen tussen haar en Amal. Gijs wakkert het vuur aan bij Arthur.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mathias en Véronique praten eindelijk over de ruzie van de voorbije dagen. Zjef heeft het moeilijk. Stefanie belt met Benny, hij wil afscheid van haar nemen.
«
»
14:10 Ella
Ella geeft aan Jens toe dat ze nog niet over Nicolas heen is. Cindy ziet in dat Jens wel degelijk een goede vriend is voor Ella en besluit hem een kans te geven.
«
»
14:40 Ella
Ella begint haar interimjob als fietskoerier en moet een pakje afleveren bij Nicolas. Lukas dringt er bij Anthony op aan een keuze te maken tussen een van zijn carrières.
«
»
15:15 Private Practice
Sheldon behandelt Rick, een vriend van Sam, die getraumatiseerd is. Addison en Jack gaan naar een medische conferentie die ze niet snel zullen vergeten.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules vindt een zak met spulletjes die Grayson verborgen hield. Ze zet alles op alles om zijn geheim te ontdekken. Ellie kan er niet tegen dat Laurie de kleine Bobby als accessoire gebruikt.
«
»
16:40 Even goeie vrienden
Op de vooravond van de grote finale zetelen Isabelle en Hakim en Kelly en Jeroen in de quizboxen. Welk duo kan hun punten nog wat opkrikken en stoot door naar dé weekfinale der weekfinales?
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
In 'De Buurtpolitie' volgt de kijker hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen.
«
»
18:20 Lisa
Vic drijft Elke zo ver, dat ze uithaalt. Sofie probeert het gedrag van Reinhout goed te praten bij Suzanne. Ben licht voor Olivia een tipje van zijn verleden-sluier.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Sterre probeert Jamila zwart te maken bij Jelle. Dat pakt echter verkeerd uit. Lars brengt Emiel onbedoeld op een idee. Cédric krijgt een groep bikers over de vloer in de Foodbar.
«
»
20:45 Erfgenaam gezocht
Om erfgenamen op het spoor te komen, start Axel zijn speurtocht bij de overledene: wie waren ze, wat hebben ze meegemaakt, waar woonden ze, wie heeft hen nog gekend?
«
»
21:55 Even goeie vrienden
De twee beste duo's van de week spelen tegen elkaar in deze finale. Wie wint de spannende afvalrace en krijgt de titel van 'Even goeie vrienden'?
«
»
23:00 Ge hadt erbij moeten zijn
Sergio Quisquater en Rob Vanoudenhoven delen hun zotste verhaal en die laatste gooit er zelfs nog een extra verhaal bovenop. Waarom heeft Rob het VTM-logo in de boordsteen van zijn zwembad gegraveerd?
«
»
23:35 Private Practice
Sheldon behandelt Rick, een vriend van Sam, die getraumatiseerd is. Addison en Jack gaan naar een medische conferentie die ze niet snel zullen vergeten.
«
»
00:35 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers