TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Vanessa komt eerder terug van haar trainingskamp omdat ze Max gemist heeft. Intussen geeft Max zijn misstap toe aan Gerry. Gerry is van mening dat Vanessa op de hoogte gebracht moet worden.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
14:55 The Sweetest Christmas
Kylie Watson neemt deel aan een belangrijke bakwedstrijd en geraakt tot in de finale. Ze hoopt hiermee de nodige publiciteit te krijgen voor haar eigen zaak die ze binnenkort zal openen.
«
»
16:35 Single Parents
Will bereidt een diner voor Thanksgiving. Miggy brengt Homily Pronstroller, de lerares van de kinderen, mee als zijn date.
«
»
17:00 White Collar
Jack Franklin, een van Peters ex-collega's, zit in de problemen. Hij is op de vlucht voor de US Marshals, die hem ervan verdenken betrokken te zijn bij de dood van verschillende federale getuigen.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Ben krijgt een nieuwe baan aangeboden en dat doet Leslie nadenken over hun toekomst samen. Jerry schrikt zich een hoedje. De kinderen van zijn vriendin zetten druk op de relatie van Ron.
«
»
18:10 The Goldbergs
Geoff en Erica komen tot het besef dat ze uit elkaar gegroeid zijn. Beverly zoekt een nieuw doel in haar leven en kijkt hiervoor richting de politiek.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer vertelt op café honderduit over de laatste honkbalwedstrijd die hij gezien heeft. Zijn baas, Mr. Burns, is enthousiast en trakteert Homer tot ze allebei dronken zijn.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer wordt door zijn buur Ned Flanders uitgenodigd voor een drankje. Als Homer ziet hoe luxueus de Flanders leven en hoe briljant hun zoon Todd is, loopt hij jaloers weg.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon gaat tot het uiterste door tegelijkertijd mee te helpen aan de projecten van Leonard, Wolowitz en Amy.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Howard en Bernadette hebben moeite om Halley achter te laten bij het kinderdagverblijf. Bert stelt zijn nieuwe vriendin Rebecca voor aan de rest van de vriendengroep.
«
»
20:40 The Patriot
South-Carolina, 1776. Wanneer de kolonisten tegen het Britse juk in opstand komen, weigert oorlogsheld Benjamin Martin in eerste instantie aan de strijd deel te nemen.
«
»
23:50 Reprisal
Bankdirecteur Jacob wordt gekweld door een gewelddadige overval waarbij een collega om het leven kwam. Hij werkt nu samen met zijn buurman en voormalig agent James om de dader te pakken.
«
»
01:35 White Collar
Jack Franklin, een van Peters ex-collega's, zit in de problemen. Hij is op de vlucht voor de US Marshals, die hem ervan verdenken betrokken te zijn bij de dood van verschillende federale getuigen.
«
»
02:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers