TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Mexican
Jerry, een sullige maffiakoerier, krijgt van zijn vriendin Samantha te horen dat ze hem laat zitten als hij geen ander werk zoekt. Toch moet hij in Mexico een antiek pistool, The Mexican, ophalen.
«
»
14:45 The Graham Norton Show
Op de virtuele sofa bij Graham vanavond: Jeff Goldblum, Imelda Staunton, Louis Theroux en Lior Suchard. Muziek: Mabel.
«
»
15:20 Foute vrienden
Compilatie met de meest hilarische momenten uit het tweede seizoen.
«
»
16:00 Foute vrienden
Compilatie van de meest hilarische momenten uit het tweede seizoen van 'Foute vrienden'.
«
»
16:40 Motorway Cops
Agenten Dale en Doug gaan op zoek naar de bestuurder van een wagen die op z'n kop op de snelweg is beland.
«
»
17:55 Motorway Cops
Een vader en zijn tweejarige dochter hebben autopech en wachten op de vluchtstrook op hulp.
«
»
19:05 Police Interceptors
Drie inbrekers die zich voordeden als pakjesbezorgers hebben een oudere vrouw vastgebonden en bedreigd met een mes. Hondengeleider Jen Ellse is als een van de eersten ter plaatse.
«
»
20:05 Border Security USA
De douane treft menselijke botten aan in de bagage van een reiziger. Een koppel 'vergeet' duizenden dollars aan juwelen aan te geven. In enkele beautyproducten wordt een vreemd poeder aangetroffen.
«
»
20:35 Bad Boys II
Mike Lowrey en Marcus Burnett, twee rechercheurs in Miami, maken jacht op de beruchte Cubaanse drugsbaron Hector Tapia, die van plan is de stad met xtc te bevoorraden.
«
»
23:10 Get Out
Chris, een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean.
«
»
01:10 Motorway Cops
Agenten Dale en Doug gaan op zoek naar de bestuurder van een wagen die op z'n kop op de snelweg is beland.
«
»
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers