TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:30 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:00 Lang leve koning Julien
Clover komt terug op haar beslissing om lid te worden van Pams sekte. Mort maakt met Timo's radio contact met Julien en zijn vrienden, die problemen hebben met de chimps.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer de rijke en succesvolle broer van Marcel onverwachts opduikt, schakelt Marcel de K3'tjes, Rosie en Bas in om mee te doen alsof hij het zelf ook heeft gemaakt in het leven.
«
»
07:50 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:35 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan en Jane het meesterbrein zoeken in Marokko, ontdekken ze dat er bulldozers van Greystoke zijn gestolen, die nu op weg zijn naar het jungledorp van Tarzan.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Terwijl de Power Rangers in heel Coral Harbor vijanddetectoren installeren, lopen de spanningen tijdens het werk hoog op vanwege een leugentje.
«
»
09:35 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Kippengehaktbroodje met postelein en courgettefrietjes & bananensushi met chocolade.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer het levenloze lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen, worden rechercheurs Eric en Brigitte op de zaak gezet. In het universitair ziekenhuis is een 8-jarig jongetje verdwenen.
«
»
12:30 Lisa
Vic laat Elke naar zijn bureau komen. Hij lijkt niet zo 'n goed nieuws te hebben voor haar. Wanneer Lily-Rose er wil bij horen, dan moet ze volgens Raf een challenge tot een goed einde brengen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Marie raadt Stefanie aan om een psycholoog te consulteren. Daar is Simon natuurlijk allesbehalve gelukkig mee. Hij probeert haar op andere gedachten te brengen.
«
»
14:10 Ella
Anthony is teleurgesteld als blijkt dat Lukas niet van plan is hem op de personeelsdrink van De Wingerd uit te nodigen. Yasmine biecht aan Frederico haar affaire met Wolfs op.
«
»
14:45 Ella
Linda is kwaad op Norbert omdat hij Jasper wil overplaatsen naar een ander ziekenhuis. Ze spreekt hem erop aan op de personeelsdrink van De Wingerd.
«
»
15:15 Private Practice
Addison is verrast door een onaangekondigd bezoek van haar vader. Cooper wordt gearresteerd omdat hij weigert informatie te geven over een patiënt die door het gerecht wordt gezocht.
«
»
16:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:30 The Voice van Vlaanderen
De coaches mogen zich vanavond verwachten aan een auditie uit onverwachte hoek, een streepje opera en er duikt ook een bekend gezicht op naast het podium.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man van middelbare leeftijd wordt dood aangetroffen in zijn woning. Op het eerste gezicht lijkt het niet om een verdacht overlijden te gaan.
«
»
18:20 Lisa
Jonas heeft een idee over de toekomst van Massa. Maar wat vindt Lisa er van? Olivia ontdekt het geflirt tussen Elke en Kurt. Arthur vraagt Lily-Rose wat er met haar aan de hand is.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Véronique en Brigitte stellen een officieel persbericht op waarin ze afstand nemen van hun CEO. Raven weet niet wat hij leest. Benny heeft een leuk cadeau voor Ilja's verjaardag.
«
»
20:35 Beste Kijkers
Nathalie Meskens geeft een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week. Zij krijgt hierbij hulp van enkele bekende koppen.
«
»
21:55 Axel gaat binnen
Vandaag bezoekt Axel het grootste psychiatrisch centrum van België, Asster in Sint-Truiden. Hij verblijft er enkele dagen tussen patiënten die kampen met angst- en persoonlijkheidsstoornissen.
«
»
23:05 Chicago P.D.
Het team onderzoekt een steekpartij waarbij een vader en zijn twee jonge dochters betrokken zijn. Het onderzoek van de FBI naar de dood van Roy Walton bereikt een hoogtepunt.
«
»
00:00 Private Practice
Addison is verrast door een onaangekondigd bezoek van haar vader. Cooper wordt gearresteerd omdat hij weigert informatie te geven over een patiënt die door het gerecht wordt gezocht.
«
»
00:50 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers