TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Michael ontdekt dat Rosalie tegen hem gelogen heeft en samen met Christoph in Parijs was. Wanneer hij haar hiermee confronteert, wordt Rosalie boos.
«
»
12:05 Onderbreking
«
»
14:35 Percy Jackson & the Olympians: The Lighting Thief
Percy Jackson is 17 jaar en heeft de 'gave' meegekregen om zich in de nesten te werken. Hij komt erachter dat hij geen gewone tiener is, maar de zoon van Poseidon, de Griekse god van de zee.
«
»
16:40 Perfect Harmony
Op de regionale korencompetitie in Lexington hoopt Arthur zijn rivaal Magnus eindelijk te kunnen overtreffen, maar een onverwachte gebeurtenis dreigt roet in het eten te gooien.
«
»
17:05 Timeless
In een wanhopige poging om Jessica te redden reizen Wyatt en Rufus in het geheim terug naar het jaar 1980. Lucy blijft in het heden om agent Christopher op afstand te houden.
«
»
17:50 Superstore
Jonah en Amy's eerste gezamenlijke Valentijnsdag ontspoort als Dina haar vogels meeneemt naar haar werk. Dat levert ook voor Garrett problemen op. Intussen biedt Cheyenne Marcus een tattoo aan.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly wil een extra stopbord in de straat en bepleit haar zaak bij de gemeente. Barry is in paniek, omdat hij achter is met de inschrijving aan diverse universiteiten.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer wil zich een hipper imago aanmeten en hij probeert in de gunst te komen bij hun nieuwe hippe buren, Emily en Terrence.
«
»
19:10 The Simpsons
Na een zware brand in het rusthuis trekt opa Simpson een tijdje bij Homer en Marge in. Op de dag van de verhuis krijgt Homer last van zijn rug en hij blijft alleen thuis.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon begint zijn jarenlange research naar de snaartheorie in vraag te stellen. Howard, Bernadette, Raj en Emily maken plannen voor een avondje uit met z'n vieren.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Tijdens een etentje komt het tot een fikse ruzie tussen Amy, Bernadette en Leonard enerzijds en Sheldon en Penny anderzijds. Raj en Howard kijken samen naar een horrorfilm.
«
»
20:40 The Resident
De werking van het ziekenhuis komt in het gedrang door een aanval van cybercriminelen. Conrad probeert een balans te vinden tussen zijn werk en het vaderschap.
«
»
21:35 The Resident
Wanneer Devon bewusteloos wordt aangetroffen, probeert iedereen zo snel mogelijk te achterhalen wat er precies is gebeurd. Billie krijgt af te rekenen met een persoonlijk conflict.
«
»
22:35 Die Hard 2
Agent John McClane wacht op zijn vrouw in de luchthaven van Washington. Enkele terroristen nemen de controletoren over en eisen vrije doorgang voor zichzelf en een Zuid-Amerikaanse dictator.
«
»
00:40 Timeless
In een wanhopige poging om Jessica te redden reizen Wyatt en Rufus in het geheim terug naar het jaar 1980. Lucy blijft in het heden om agent Christopher op afstand te houden.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers