TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
06:30 De chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de 2 anderen met bomboloni op de dijk.
«
»
07:05 De smaaktoerist
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
07:35 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
08:00 Lekker lang leven
Ditist en chef Michal Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michal staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
08:25 Peppe's Toscane
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
08:55 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
09:20 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
10:00 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
10:25 Soep!
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
10:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
11:00 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
11:50 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de chef zo ruig & rauw: Jeroen De Pauw! Hij gaat voor kabeljauw. En dat rijmt niet alleen lekker. Hij geeft de hem een krokantje van tomatengremolata en serveert met waterkers. Voor de vrolijke visliefhebber dus!
«
»
12:25 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs-coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
12:45 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme haalt vandaag de frietketel boven om te bakken. Hij maakt er sneeuwballen in, en voor een goede verstandhouding: je kan ze wel degelijk opeten.
«
»
13:05 De smaaktoerist
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
13:40 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reen.
«
»
14:00 Peppe's Sicili
Vandaag spreekt Peppe af met de notaris van Siculiana, Giuseppe Fanara. Een drukbezette man, maar op zijn landgoed Borgo Giallonardo komt hij tot rust.
«
»
14:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Dagny Ros maakt zelf een lekker smeuge pesto en bakt een stuk sappige kip.
«
»
15:00 Pasta & risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
15:25 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt n van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
15:55 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. En terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze 2 macho's de omgeving op de scooter.
«
»
16:40 Toasted!
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
17:10 Pasta & risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Arabische smakenkunstenaar op deze kookomroep: Mounir Toub! Hij neemt ons mee naar zijn kruidige keuken. Hij gaat voor falafel, maar steekt hem in een hip jasje en maakt er een wafel van. Zijn beleg? Een frisse wortelsalade.
«
»
17:55 De Sterrenkaart - Nederland
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen. Hij vertelt over de ruwe weg richting top en onthult zijn keukengeheimen.
«
»
18:30 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
19:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Arabische smakenkunstenaar op deze kookomroep: Mounir Toub! Hij neemt ons mee naar zijn kruidige keuken. Hij gaat voor falafel, maar steekt hem in een hip jasje en maakt er een wafel van. Zijn beleg? Een frisse wortelsalade.
«
»
21:05 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
21:25 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
22:00 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
22:10 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs-coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
22:30 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reen.
«
»
23:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Arabische smakenkunstenaar op deze kookomroep: Mounir Toub! Hij neemt ons mee naar zijn kruidige keuken. Hij gaat voor falafel, maar steekt hem in een hip jasje en maakt er een wafel van. Zijn beleg? Een frisse wortelsalade.
«
»
23:25 De smaaktoerist
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
00:00 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
00:20 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
00:45 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
01:15 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de chef zo ruig & rauw: Jeroen De Pauw! Hij gaat voor kabeljauw. En dat rijmt niet alleen lekker. Hij geeft de hem een krokantje van tomatengremolata en serveert met waterkers. Voor de vrolijke visliefhebber dus!
«
»
01:40 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:10 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
02:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
03:25 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
03:50 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Arabische smakenkunstenaar op deze kookomroep: Mounir Toub! Hij neemt ons mee naar zijn kruidige keuken. Hij gaat voor falafel, maar steekt hem in een hip jasje en maakt er een wafel van. Zijn beleg? Een frisse wortelsalade.
«
»
04:10 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
04:25 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
04:45 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
04:55 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs-coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
05:15 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reen.
«
»
05:35 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Arabische smakenkunstenaar op deze kookomroep: Mounir Toub! Hij neemt ons mee naar zijn kruidige keuken. Hij gaat voor falafel, maar steekt hem in een hip jasje en maakt er een wafel van. Zijn beleg? Een frisse wortelsalade.
«
»
05:55 De smaaktoerist
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers