TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen Uitzending
«
»
06:40 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
07:05 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:10 Lang leve koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
07:35 Hallo K3
Wanneer Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast.
«
»
08:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:40 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Nadat Tarzan mensen heeft gered uit een verdachte brand in een Greystoke-magazijn in Londen, beschuldigen journalisten, waaronder Janes moeder, de graaf van nalatigheid.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer Evox het plan opvat om Steel, de Beast Bot van Nate, te pakken te krijgen, werken de Power Rangers samen om hem te beschermen.
«
»
09:35 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Bisque van kastanjes en champignons & quiche met miniraapjes en geitenkaas.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer een meisje in paniek hun combi doet stoppen. De agenten snellen meteen te hulp.
«
»
12:30 Lisa
Jonas en Lisa maken ruzie. Olivia probeert te helpen. Gert ontmoet Gijs zijn ex en is jaloers. Olivia ontdekt waar het prijzengeld bij het dartstornooi vandaan kwam.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Guido en Emma zien geen mogelijkheid om van Ronald af te geraken. Guido geeft zichzelf de schuld van alles en wil zijn gezin veiligstellen. Ook Rudi en Hanne merken de spanningen op tussen het koppel.
«
»
14:10 Ella
Ella studeert voor haar examens om een diploma lager onderwijs te behalen. Nicolas en Norbert organiseren een drink om het personeel van De Wingerd te tonen dat ze een nieuwe start willen nemen.
«
»
14:40 Ella
Cindy zwicht voor Walter. Hij mag eventjes bij haar logeren, maar moet dan wel op de zetel slapen. Fahadirs ziekte brengt hem en zijn dochter dichter bij elkaar.
«
»
15:10 Private Practice
De dokters begeven zich op controversieel terrein wanneer een nieuwe kracht van Naomi's praktijk haar dwingt na te denken over genetisch gemanipuleerde baby's.
«
»
16:05 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:25 Cougar Town
Ellie krijgt haar boosaardige moeder over de vloer. Grayson probeert Laurie te helpen met haar cakejeszaak.
«
»
16:45 Baantjer
Wanneer het lijk van taxichauffeur Toon IJf wordt gevonden, staat de Amsterdamse taxiwereld op z'n kop.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat twee mannen werden neergestoken op een carpoolparking. Ondertussen worden Koen en Tineke opgeroepen voor een overval.
«
»
18:20 Lisa
Jonas wil zich weer op Massa smijten, maar daar gaat Lisa niet akkoord mee. Ben zit tussen twee vuren. Gert is helemaal van de kaart door de passage van Gerben.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Rudi kan de geruchten over Lars maar moeilijk geloven. De tamtam doet ondertussen zijn werk. Quinten wordt hoe langer hoe meer geplaagd door schuldgevoelens.
«
»
20:35 Blind Getrouwd
De koppels wonen nu samen. Ze leren elkaars vrienden en familie beter kennen en ontdekken elkaars goede en minder goede kantjes. Ze gaan langs bij de experten voor een follow-upgesprek.
«
»
21:50 Flikken BXL
Reporter Karel Lattrez gaat op pad met het daklozenteam van de Brusselse politie. Het is een barkoude winterochtend en toch slapen er tientallen daklozen op straat in het centrum van Brussel.
«
»
23:00 Chicago Fire
Boden overweegt om Pelham vast in dienst te nemen, maar wil eerst meer weten over zijn verleden. Tussen Gallo en Pelham blijft het ondertussen botsen.
«
»
23:50 Private Practice
De dokters begeven zich op controversieel terrein wanneer een nieuwe kracht van Naomi's praktijk haar dwingt na te denken over genetisch gemanipuleerde baby's.
«
»
00:40 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers