TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Erik is stomverbaasd wanneer Florian weigert om het antibioticum te nemen. Maja wil niet naar München voor haar sollicitatiegesprek, zolang ze niet weet wat er met Florian aan de hand is.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
15:00 The Queen of Sin
Posy is een verlegen vrouw van achterin de twintig met een prima leven. Op een dag ontmoet ze de knappe zakenman Jack. Ze is in de wolken met de aandacht die ze van hem krijgt en bloeit helemaal open.
«
»
16:40 Perfect Harmony
Bij de jaarlijkse schoonheidswedstrijd probeert Arthur, die in de jury zetelt, om Cash niet voor te trekken, ondanks de druk die Ginny op hem uitoefent.
«
»
17:05 Timeless
Wyatt en Rufus zetten alles op alles om Lucy te redden wanneer ze door Flynn wordt gegijzeld op de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893. Harry Houdini biedt een helpende hand.
«
»
17:50 Superstore
Het management komt met een stappentelcompetitie tussen de filialen. Amy, Jonah en Dina creëren een schijnrivaliteit om de luilakken onder de werknemers van Filiaal #1217 in beweging te krijgen.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly bereidt zich voor op het huwelijk van Barry en Lainey. Barry zelf begint ondertussen te twijfelen.
«
»
18:45 The Simpsons
Na een ongeval dat door Homer werd veroorzaakt, ziet Marge zich verplicht om een nieuwe auto te kopen. Ze voelt zich al snel ongelukkig bij de keuze die ze heeft gemaakt.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer heeft het geld dat bedoeld was om de studies van Lisa te betalen vergokt tijdens een online pokerspel. Ondertussen verdwijnt opa Simpson op mysterieuze wijze uit het rusthuis.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard koopt een nieuwe eettafel en zet Sheldon zo onbedoeld aan om alle veranderingen in zijn leven te evalueren. Howard maakt kans om opnieuw deel te nemen aan een ruimtemissie.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Na een ruzie tussen Sheldon en Howard probeert Bernadette de brokken te lijmen door hen samen op een trip naar Houston te sturen. Amy helpt Raj een date te vinden.
«
»
20:35 The Taking of Pelham 1 2 3
Wanneer een New Yorkse metro wordt gekaapt, gebruikt toezichthouder Walter Garber zijn kennis over de metro om de criminelen om de tuin te leiden.
«
»
22:35 Clarice
Clarice en Ardelia onderzoeken een cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton.
«
»
23:30 Godfather of Harlem
Chin zorgt ervoor dat Bumpy een weddenschap aangaat. Die verloopt echter niet goed voor Bumpy, die met schulden achterblijft. De politie arresteert Stella en Teddy.
«
»
00:25 Timeless
Wyatt en Rufus zetten alles op alles om Lucy te redden wanneer ze door Flynn wordt gegijzeld op de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893. Harry Houdini biedt een helpende hand.
«
»
01:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers