TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs-coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
06:15 Lekker lang leven
DiŽtist en chef MichaŽl Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens MichaŽl staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
06:35 Het weekmenu
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
07:15 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
07:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs-coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
08:25 Puur oosters: Japans
Wie aan de Japanse keuken denkt, denkt spontaan aan sushi en sashimi, de bekendste en meest geliefde Japanse gerechten die het westen hebben veroverd.
«
»
08:45 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
09:20 Winters grillen
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
09:45 Het weekmenu
PaŽlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
10:35 De dagschotel
Bart Desmidt vervlecht tarbot, prei, sherry en truffel tot ťťn smakelijke ovenschotel. De smaak van tarbot komt nog beter tot zijn recht door de zoetachtige smaak van sherry.
«
»
10:50 Sportfood
Bart zit 3 keer per week in de fitness. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken speciaal voor hem en voor alle sporters die aan krachttraining doen een alternatief op de kip met rijst.
«
»
11:25 Beach Barbecue
MichaŽl Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
11:50 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
12:30 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
13:05 Likokť On Tour
LOT of Likokť on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
13:30 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
13:50 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
14:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
14:55 De Chalet, Hollandse Maatjes
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeŽn en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
15:51 Peppe's Toscane
Stefano vertegenwoordigt de 8ste generatie in de slagerij Falorni gelegen in het rustieke Greve in Chianti.
«
»
16:20 Pasta & risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en Josť Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
18:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs-coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
18:25 Peppe's Toscane
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
18:55 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle verzoent BelgiŽ & Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten.
«
»
19:10 Peppe's pasta
Geen patatjes met een stuk vlees vandaag, maar wel pasta. Het is Peppe die toont hoe je die vers maakt en vandaag doet hij dat in de vorm van spaghetti alla chitarra, zeg maar gitaarspaghetti.
«
»
19:30 Roger van Damme: Bakken
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
19:55 The art of making cocktails
Vandaag schotelt hij Brandy Crusta - Bellini - Gin Fizz voor.
«
»
20:15 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
21:15 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
21:50 Het weekmenu
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
22:40 Panklaar
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
22:55 Winters grillen
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueŽn.
«
»
23:20 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
23:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:45 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
01:05 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) zijn de smossertjes van dienst en maken samen met topsmosser Roger van Damme een ťchte peren- en een ťchte appeltaart klaar.
«
»
01:40 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
02:20 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
02:40 De dagschotel
Als de kinderen moeilijk vis eten, dan kan je de vis een schnitzeljasje aantrekken om de glibberige massa te camoufleren.
«
»
02:55 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
03:20 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
03:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
04:05 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
04:35 Het weekmenu
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
05:15 Panklaar
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
05:25 Winters grillen
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueŽn.
«
»
05:45 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers