TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:00 Lang leve koning Julien
Koning Julien en Maurice komen aan op een eiland vol vrouwelijke wasberen. Sage en Clover gaan op zoek naar emotionele steun. Mort komt meer te weten over Koto.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer Josje op groot verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen, besluit ze een solocarrière uit te bouwen.
«
»
07:55 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:30 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:45 Tarzan en Jane
De 15-jarige Tarzan heeft stropers altijd weten te ontlopen. Hij raakt bevriend met Jane, de levendige dochter van dr. Porter, die hij heeft gered van een panteraanval.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Evox is kwaad op zijn handlangers omdat ze hebben gefaald. Devon vindt het moeilijk om Zoey en Ravi te vertrouwen.
«
»
09:30 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Spruitjesstamppot met appel en kip & muffins met veenbessen en chocolade.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke rukken uit voor een geval van vandalisme. De ramen van een serre van een lokale boer zijn vernield. Wanneer ze ter plaatse komen, ontdekken ze stukjes fruit.
«
»
12:25 Lisa
Jonas stelt zijn toekomstbeeld in vraag. Lisa probeert hem echter gerust te stellen. Gijs en Suzanne praten na over hun wilde avonturen. Arthur doet moeite om bij de jongeren te horen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Jan roept de kinderen bij elkaar en licht iedereen in over Linda's toestand. Hij neemt bovendien een drastische beslissing. Ook Véronique hakt een moeilijke knoop door.
«
»
14:50 Ella
Nicolas vindt Ella, die stilaan bij bewustzijn komt. Juffrouw Linda licht Kakelberghs en De Beer in over Clio's snode plannen. Nicolas vraagt Lukas om de functie van directeur weer op zich te nemen.
«
»
15:20 Ella
Anthony en Cindy branden van nieuwsgierigheid om te vernemen hoe Ella's etentje bij Nicolas is verlopen. Het meisje ligt echter niet in haar bed.
«
»
15:55 Cougar Town
Jules kan aan niets anders denken dan haar huwelijk en houdt zich enkel nog bezig met de voorbereidingen hiervan, tot Travis een ongeval krijgt en in het ziekenhuis belandt.
«
»
16:30 The Voice van Vlaanderen
Vierde 'Blind Auditions'-ronde.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke ontvangen een noodoproep: een man is verdwenen en heeft zijn dochter achtergelaten. Wanneer blijkt dat de man een depressie heeft gehad, wordt politiehond Barry erbij gehaald.
«
»
18:20 Lisa
Olivia en Elke vinden maar geen goed concept voor de Aiways-campagne en schakelen Lisa's hulp in. Zij krijgt plots een idee uit onverwachte hoek.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Mieke heeft een belangrijke boodschap voor Mathias. Véronique is in shock door wat ze heeft ontdekt. Ze probeert samen met Brigitte meer informatie te pakken te krijgen, maar stuit op een muur.
«
»
20:35 Beste Kijkers
Nathalie Meskens geeft een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week. Zij krijgt hierbij hulp van enkele bekende koppen.
«
»
21:45 De Kristallen Fiets 2022
Wie worden de opvolgers van Wout van Aert en Lotte Kopecky en ontvangen 'De Kristallen Fiets 2022' als beste Belgische renner en renster van het voorbije wielerjaar?
«
»
22:40 Chicago P.D.
Terwijl het team een drugsbende oprolt, probeert Voight een vertrouwensband op te bouwen met een nieuwe informante. Het wordt hem al gauw duidelijk dat ze een verborgen agenda heeft.
«
»
23:35 Private Practice
Violet herstelt, maar heeft het emotioneel heel erg zwaar. Ondertussen proberen Addison en Naomi de band te herstellen.
«
»
00:35 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers