TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Onderbreking
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Ondanks eerdere twijfels, is Florian toch gewonnen voor het plan van Constanze. Maja hoopt op een nieuwe kans met Florian als hij beter is. Robert en Ariane weten te ontsnappen uit het bos.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 America's Sweethearts
Hollywoodsterren Gwen Harrison en Eddie Thomas zijn met ruzie uit elkaar gegaan, net voor de release van hun nieuwste film. Op de première moeten ze doen alsof er geen vuiltje aan de lucht is.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Eerwaarde Jax vraagt Arthur om op de kerk te passen. Wanneer enkele parochianen hem benaderen met problemen, denkt Arthur dat hij hen het beste kan helpen met logisch nadenken, en niet met het geloof.
«
»
17:00 Timeless
Flynn probeert de Apollo 11-missie te saboteren. Rufus en Lucy wenden zich tot Katherine Johnson van de NASA om zijn plan te saboteren.
«
»
17:50 Superstore
Amy en Jonah nemen deel aan een bijeenkomst voor managers in Chicago. Mateo geeft ongewild een geheim over zichzelf prijs. Garret en Dina maken kennis met de beslommeringen van de inpakdienst.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry beseft dat hij zich als dokter in wording meer moet bekommeren om de gezondheid van Murray. Hij besluit de hulp in te roepen van coach Mellor om zijn vader weer fit te krijgen.
«
»
18:45 The Simpsons
Als de vlucht van de Simpsons naar Gainesville wordt omgeleid naar New Orleans, moet Lisa haar tekortkomingen onder ogen zien en het vertrouwen herwinnen in haar kunnen als jazzmuzikant.
«
»
19:15 The Simpsons
Als Homer Flanders een baan in de fabriek bezorgt, komt hij er al gauw achter dat wie goed doet, kwaad ontmoet. Flanders eist dat er gecarpoold wordt en dat Homer beter presteert.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon zit in zak en as nadat zijn toevallige bijdrage aan de wetenschap weerlegd werd. Raj is intussen genoodzaakt om een week bij Howard en Bernadette te logeren.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.
«
»
20:40 Enough
Slim Hiller is een hardwerkende vrouw die ervan overtuigd is dat ze in Mitch de perfecte man gevonden heeft, maar na de geboorte van hun dochter Gracie ontdekt ze een heel andere kant van hem.
«
»
22:50 Welcome Home
In een laatste poging om hun relatie nog te redden, huren Bryan en Cassie een romantische villa in Italië. Al snel maakt het koppel kennis met Federico, de mysterieuze eigenaar van het huis.
«
»
00:45 Timeless
Flynn probeert de Apollo 11-missie te saboteren. Rufus en Lucy wenden zich tot Katherine Johnson van de NASA om zijn plan te saboteren.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers