TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:40 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
07:00 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:30 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen.
«
»
07:55 VLOGLAB #Stories
De voorbereidingen voor de slotshow zijn volop aan de gang. Steffi heeft het moeilijk op kamp en wordt boos op Cedric. Zoe belt Tristan met slecht nieuws.
«
»
08:20 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:30 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:05 Power Rangers Beast Morphers
Zoey wil de aanleg van een weg door een bos tegenhouden en moet burgemeester Daniels ervan overtuigen dat mensen ook wel met Morph-X-fietsen willen reizen.
«
»
09:25 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Focaccia gezond & veggie cannelloni.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Brigitte en Eric worden opgeroepen: een vrouw zit in haar wagen en beweegt niet meer. Wanneer ze arriveren, merkt Brigitte dat de vrouw in shock is.
«
»
12:25 Lisa
Jonas mag zich volgens Ben niet isoleren van de buitenwereld. Katja valt van de ene verbazing in de andere.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Benny heeft het moeilijk, maar kan rekenen op de steun van Simon. Leen gaat op bezoek bij Karel, de man die ze heeft aangereden. Lars wil Marie niet langer onder druk zetten.
«
»
14:15 Ella
Clio slaagt erin Kakelbergs te verleiden. Ondertussen zit Ella in de gevangenis en ze verneemt van de inspecteurs dat Inge, de zus van Jens, heeft verklaard dat ze samen de Mona Flora hebben gestolen.
«
»
14:45 Ella
Nu Clio Nicolas in bed heeft gekregen, gaat ze ervan uit dat ze een koppel zijn. Ze wil het ijzer smeden terwijl het heet is en meteen een persconferentie beleggen om het nieuws te verspreiden.
«
»
15:20 Private Practice
Cooper heeft moeite in de omgang met de moeder van een van zijn patiënten. Violet is jaloers op Pete. Sam wordt opgeroepen om te getuigen. Addison vecht tegen haar gevoelens.
«
»
16:30 Cougar Town
Wanneer Jules het moeilijk heeft met de keuze van Travis, vertelt Grayson haar dat hij graag kinderen wil.
«
»
16:50 Baantjer
Jacques Tazelaar, een succesvol zakenman, wordt dood aangetroffen. De Cock ontdekt al snel dat Tazelaar keihard was en zelfs door zijn kinderen werd gehaat.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Obi krijgen een noodoproep: een klein kind zit in een huis onophoudelijk te wenen en de buren zijn ongerust. Brigitte en Eric vinden in een veld het levenloze lichaam van een man.
«
»
18:20 Lisa
Gert is verward, maar gaat toch helemaal op in zijn avontuur. Suzanne geeft zich over aan haar gevoelens.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Kato is bang en wil weg van Ian. Ze besluit afstand van hem te nemen. Zjef heeft zijn lesje geleerd. Brigitte en Véronique rijden samen naar Noord-Frankrijk en arriveren bij een chique kasteel.
«
»
20:35 The Voice van Vlaanderen
Derde Blind Auditions waarin coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster op zoek gaan naar dé stem die Vlaanderen kippenvel bezorgt.
«
»
21:50 Billie vs Benjamin
Benjamin is totaal verbolgen wanneer blijkt dat Billie uit ecologische overtuiging geen kinderen wil. Beiden worden gesteund door hun eigen bubbel. Het leidt opnieuw tot een clash.
«
»
22:35 The Good Doctor
Alex en Shaun komen voor een dilemma te staan wanneer ze een jongen moeten behandelen die dringend een harttransplantatie nodig heeft én het leven moeten proberen te redden van een zwaargewonde man.
«
»
23:30 Chicago Med
Het privéleven en professionele leven van Stevie raken vermengd wanneer ze haar moeder moet behandelen. Zijn verleden met de vader van een patiënt vertroebelt Dylans visie op een zaak.
«
»
00:30 Private Practice
Cooper heeft moeite in de omgang met de moeder van een van zijn patiënten. Violet is jaloers op Pete. Sam wordt opgeroepen om te getuigen. Addison vecht tegen haar gevoelens.
«
»
01:25 Geen Uitzending
«
»
05:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers