TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
«
»
13:05 Last Action Hero
Het leven van actieheld Jack Slater wordt op zijn kop gezet wanneer een magisch bioscoopkaartje de elfjarige superfan Danny recht naar Jacks filmwereld transporteert.
«
»
15:15 The A-Team
Het A-Team wordt door Sheik Fahd ingehuurd om dochter Salina veilig en wel naar haar prins Hassan te brengen, met wie ze uit liefde wil trouwen.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Aphrodite, de godin van de liefde, verneemt dat haar zoon Cupido zijn liefdespijl heeft afgevuurd op een prins en een prinses van twee naburige koninkrijken.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Het team wordt geviseerd door een onzichtbare en bloeddorstige vijand.
«
»
18:05 Police Interceptors
Ky en Lee achtervolgen een gestolen Renault. Wanneer de bestuurder de controle over het voertuig verliest en tegen een paal aan knalt, zet hij het op een lopen.
«
»
19:00 The World's Deadliest Weather
Een negentienjarig meisje en haar vader proberen te ontsnappen aan de hevige bosbranden in het Australische Victoria. In de Franse Alpen worden twee skiërs verrast door een lawine.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Good Morning Vietnam
Saigon, 1965. Een nieuwe dj wordt naar de vechtende soldaten in Vietnam gestuurd. Zijn eigen manier van presenteren zorgt voor enorme populariteit bij de troepen.
«
»
22:50 The War of the Roses
Na een rimpelloos huwelijk van zeventien jaar houdt Barbara Rose het voor bekeken. Ze wil scheiden van haar man Oliver en eist het huis op, maar hij weigert te verhuizen.
«
»
01:00 Bless the Harts
Jenny en Betty bedenken een plan om wraak te nemen op Betty's aartsvijand. Wayne probeert zijn nonkel terug op het rechte pad te krijgen.
«
»
01:30 Stargate SG-1
Het team wordt geviseerd door een onzichtbare en bloeddorstige vijand.
«
»
02:20 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers