TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Wanneer Maja haar halfzus Constanze ontmoet, krijgen ze meteen ruzie. Ariane heeft een nieuw plan en probeert Robert ervan te overtuigen dat ze samen op zakenreis moeten naar Roemenië.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:25 Tristan & Isolde
De Engelse ridder Tristan raakt tijdens de strijd tegen de Ierse overheersing gewond. Prinses Isolde ontfermt zich over Tristan, maar moet hem verborgen houden voor haar vader, de Ierse koning.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Eerwaarde Jax organiseert een vrijgezellenavond, waar Ginny en Dwayne eindelijk hét grote probleem binnen hun relatie bespreken.
«
»
17:00 Timeless
Het team komt terecht bij de Slag om de Alamo en doet er alles aan om de Texaanse Revolutie, ondanks Flynns inmenging, op dezelfde manier te laten eindigen.
«
»
17:50 Superstore
Dina en Amy krijgen allebei weeën. Maar terwijl Dina koninklijk wordt behandeld in het ziekenhuis waar ze is opgenomen, heeft Amy een heel andere ervaring in een nabijgelegen, goedkoper ziekenhuis.
«
»
18:15 The Goldbergs
Tegen de wens van Beverly in laten de ouders van Jackie Adam naar 'A Nightmare on Elm Street' kijken. Beverly droomt van een duel met Fred Krueger. Erica merkt dat haar populariteit gedaald is.
«
»
18:45 The Simpsons
Als Homer wordt beschuldigd van het stelen van een kostbaar schilderij, kan alleen een detective uit de jaren 70 zijn naam zuiveren. Een klassiek onmogelijk mysterie.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer en Marge vertellen hoe ze van gelukkige mensen zonder kinderen ellendige ouders zijn geworden.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Amy bekritiseert 'Raiders of the Lost Ark', een van Sheldons favoriete films. Die is daarom uit op wraak. Ondertussen ontdekt Leonard hoe hij Penny alles kan laten doen wat hij wil.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Na een zware discussie met Bernadette belandt Howard op de zetel bij Raj. Ook Sheldon en Amy krijgen ruzie, wanneer Amy aankondigt dat ze een tijdje aan de universiteit zal komen werken.
«
»
20:35 Allied
De Britse spion Max Vatan moet in 1942 in Casablanca samenwerken met de Franse verzetsstrijdster Marianne Beauséjour. Max en Marianne doen zich voor als een getrouwd koppel, maar worden echt verliefd.
«
»
22:50 Toscaanse bruiloft
In het zonovergoten Italië runt Sanne met haar ouders een schitterende trouwlocatie. Hier ontmoet ze echtscheidingsadvocaat Jeroen, die niet gelooft in ware liefde.
«
»
00:50 Timeless
Het team komt terecht bij de Slag om de Alamo en doet er alles aan om de Texaanse Revolutie, ondanks Flynns inmenging, op dezelfde manier te laten eindigen.
«
»
01:40 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers