TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Wanneer Maja haar halfzus Constanze ontmoet, krijgen ze meteen ruzie. Ariane heeft een nieuw plan en probeert Robert ervan te overtuigen dat ze samen op zakenreis moeten naar Roemenië.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:25 Tristan & Isolde
De Engelse ridder Tristan raakt tijdens de strijd tegen de Ierse overheersing gewond. Prinses Isolde ontfermt zich over Tristan, maar moet hem verborgen houden voor haar vader, de Ierse koning.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Eerwaarde Jax organiseert een vrijgezellenavond, waar Ginny en Dwayne eindelijk hét grote probleem binnen hun relatie bespreken.
«
»
17:00 Timeless
Het team komt terecht bij de Slag om de Alamo en doet er alles aan om de Texaanse Revolutie, ondanks Flynns inmenging, op dezelfde manier te laten eindigen.
«
»
17:50 Superstore
Dina en Amy krijgen allebei weeën. Maar terwijl Dina koninklijk wordt behandeld in het ziekenhuis waar ze is opgenomen, heeft Amy een heel andere ervaring in een nabijgelegen, goedkoper ziekenhuis.
«
»
18:15 The Goldbergs
Tegen de wens van Beverly in laten de ouders van Jackie Adam naar 'A Nightmare on Elm Street' kijken. Beverly droomt van een duel met Fred Krueger. Erica merkt dat haar populariteit gedaald is.
«
»
18:45 The Simpsons
Als Homer wordt beschuldigd van het stelen van een kostbaar schilderij, kan alleen een detective uit de jaren 70 zijn naam zuiveren. Een klassiek onmogelijk mysterie.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer en Marge vertellen hoe ze van gelukkige mensen zonder kinderen ellendige ouders zijn geworden.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Amy bekritiseert 'Raiders of the Lost Ark', een van Sheldons favoriete films. Die is daarom uit op wraak. Ondertussen ontdekt Leonard hoe hij Penny alles kan laten doen wat hij wil.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Na een zware discussie met Bernadette belandt Howard op de zetel bij Raj. Ook Sheldon en Amy krijgen ruzie, wanneer Amy aankondigt dat ze een tijdje aan de universiteit zal komen werken.
«
»
20:35 Allied
De Britse spion Max Vatan moet in 1942 in Casablanca samenwerken met de Franse verzetsstrijdster Marianne Beauséjour. Max en Marianne doen zich voor als een getrouwd koppel, maar worden echt verliefd.
«
»
22:50 Toscaanse bruiloft
In het zonovergoten Italië runt Sanne met haar ouders een schitterende trouwlocatie. Hier ontmoet ze echtscheidingsadvocaat Jeroen, die niet gelooft in ware liefde.
«
»
00:50 Timeless
Het team komt terecht bij de Slag om de Alamo en doet er alles aan om de Texaanse Revolutie, ondanks Flynns inmenging, op dezelfde manier te laten eindigen.
«
»
01:40 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers