TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België.
«
»
07:50 VLOGLAB #Stories
Steffi moet afscheid nemen van haar mama...De vloggers hebben een verrassing voor haar om haar te steunen. Sarah krijgt slecht nieuws te horen, net zoals Stien.
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:35 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
De Rangers krijgen een ongewenst kerstcadeau, waardoor hun Beast Bots te hulp moeten schieten.
«
»
09:35 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Tiramisu & minestrone.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw wordt op heterdaad betrapt tijdens een woninginbraak. Ze lost geen woord over haar identiteit. Wanneer Eric en Brigitte vingerafdrukken willen nemen, blijkt dat ze die niet heeft.
«
»
12:25 Lisa
Lisa en Jonas hakken samen een belangrijke knoop door over het penthouse. Olivia stort zich ondertussen op het verspreiden van het filmpje.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Zjef pepert zijn vader in dat hij Rudi met rust moet laten. Stan is erin geslaagd om de site van de tracker te hacken. Hij stuit echter op een nieuw probleem. Niko heeft Mieke iets op te biechten.
«
»
14:15 Ella
Cindy's huis is feestelijk versierd voor Ella's thuiskomst. Het bericht dat er nieuw bewijsmateriaal is gevonden en dat Ella nog langer in de gevangenis moet blijven, slaat in als een bom.
«
»
14:45 Ella
De vriendschap tussen Ella en haar celgenote Little John wordt steeds inniger. Bovendien krijgt Ella een golf van inspiratie voor het verhaal dat ze aan het schrijven is en komt Cindy op bezoek.
«
»
15:20 Private Practice
Addison en Naomi hebben een verhitte discussie over de voor- en nadelen van een geslachtsverandering wanneer er een kind wordt geboren dat zowel mannelijke als vrouwelijke voortplantingsorganen heeft.
«
»
16:25 Cougar Town
Omdat Travis dieper en dieper in de put raakt door zijn breuk met Kirsten, besluit Jules hem te zeggen waar het op staat.
«
»
16:45 Baantjer
De Cock en Vledder zijn geschokt wanneer ze worden geconfronteerd met het levenloze lichaam van heilsoldate Betty de Wijn.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer ze plots een flitspaal ontdekken waar er gisteren nog geen stond. Ook de commissaris is niet op de hoogte.
«
»
18:20 Lisa
Ben geeft Jonas een tip om zijn mannelijkheid te testen. Reinhout vindt geen aansluiting meer bij Suzanne. Vic wil dat Olivia in het gareel blijft lopen wanneer ze een nieuwe opdracht krijgt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Vanessa is niet overtuigd van het idee van Mathias om een nanny in te schakelen. Véronique slaagt er niet in om het agendamysterie los te laten. Ze wil zelf naar Noord-Frankrijk rijden.
«
»
20:35 De schaal van Pascale
Welke Vlaming kneedt zich tot de allerbeste allround pottenbakker van het land?
«
»
21:55 Jambers - Back to the 90's
Paul Jambers belandde op een van zijn ontdekkingstochten op een motortreffen. Een man die daar rondwandelde en die respect afdwong van iedereen was president Winnetou.
«
»
23:10 Telefacts
Geregeld moet voedsel uit de winkelrekken gehaald worden omdat er problemen mee zijn: hamburgers van zieke koeien, chemisch gekleurde tonijn: de lijst met illegale voedingswaren is eindeloos.
«
»
00:05 Private Practice
Addison en Naomi hebben een verhitte discussie over de voor- en nadelen van een geslachtsverandering wanneer er een kind wordt geboren dat zowel mannelijke als vrouwelijke voortplantingsorganen heeft.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers