TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
«
»
13:30 Twins
Een genetisch experiment met kunstmatige bevruchting loopt verkeerd af. Niet één maar twee baby's worden geboren: Julius is groot, blond en vriendelijk, Vincent is klein en heeft een rotkarakter.
«
»
15:25 The A-Team
Face en Murdock kopen zestig procent van het contract van bokser Billy Marquette. B.A. en Hannibal zijn niet zo gerust in dit zakelijke avontuur.
«
»
16:20 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle heeft de dood van Xena nog lang niet verwerkt. Er rest haar nog een belangrijke opdracht: Xena's laatste wens uitvoeren en haar naast haar broer begraven.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Landry moet een beslissing maken over Vala en haar banden met SGC.
«
»
18:10 Police Interceptors
De agenten vallen binnen bij een vermoedelijke drugsdealer en doen er een verrassende ontdekking. In Kirby vermoedt Phil Broughton dat een bestuurder onder invloed is.
«
»
19:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
De twee concurrenten besluiten samen te werken om de grootste uitdaging uit de geschiedenis van 'Ice Road Truckers' tot een goed einde te brengen.
«
»
20:00 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:30 World Grand Prix Darts
Vervolg van de eerste ronde op het dartstoernooi, waar vanavond de volgende acht wedstrijden worden afgewerkt.
«
»
23:20 The Graduate
De pas afgestudeerde rijkeluiszoon Ben weet met zichzelf geen blijf. Hij besluit in te gaan op de avances van de veel oudere Mrs. Robinson, een vriendin des huizes. Maar dan ontmoet hij haar dochter.
«
»
01:20 Police Interceptors
De agenten vallen binnen bij een vermoedelijke drugsdealer en doen er een verrassende ontdekking. In Kirby vermoedt Phil Broughton dat een bestuurder onder invloed is.
«
»
02:15 Stargate SG-1
Landry moet een beslissing maken over Vala en haar banden met SGC.
«
»
03:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers