TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Maja moet de waarheid onder ogen zien: ze houdt van Florian en niet van Hannes. Erik probeert Florian er van te overtuigen dat het geen goed idee is om opnieuw iets met Maja te beginnen.
«
»
11:45 Onderbreking
«
»
14:15 Star Trek
James Tiberius Kirk besluit een opleiding te volgen aan de Starfleet Academy. Tijdens het eindexamen krijgt hij het aan de stok met zijn hyperintelligente collega Spock.
«
»
16:25 Perfect Harmony
Arthur houdt zich niet aan de plaatselijke gewoontes en het koor dreigt hiervan het slachtoffer te worden. Omwille van Cash zweert Ginny geen kwaad te zullen spreken over Wayne.
«
»
16:50 Timeless
Flynn reist terug naar 1865, naar het moment waarop de Amerikaanse president Lincoln wordt vermoord. Samen met John Wilkes Booth wil hij nog meer slachtoffers maken.
«
»
17:40 Superstore
Jonah helpt Amy bij het inslaan van een babyuitzet. Glenn en Jerusha maken zwangerschapsfoto's, en dat brengt ook Dina op het idee van een fotoshoot. Ze rekent daarbij op de hulp van Mateo.
«
»
18:00 The Goldbergs
Jackie, de vriendin van Adam, keert terug van haar zomercursus aan de universiteit van New York. Ze is zo veranderd dat ze haast een ander mens lijkt. Beverly vindt Lainey een slechte huishoudster.
«
»
18:30 The Simpsons
Marge stelt zich verkiesbaar als burgemeester. Om stemmen te winnen maakt ze Homer tot mikpunt van haar spot.
«
»
19:00 The Simpsons
Het oude bowlingteam komt weer bij elkaar om Moe op te vrolijken, maar raakt dan verwikkeld in een strijd met een team van arrogante miljonairs. Lisa wil Bart bijbrengen dat geld niet gelukkig maakt.
«
»
19:25 The Big Bang Theory
Sheldon en Leonard huren professor Proton, hun favoriete tv-ster uit hun kindertijd, in voor een show. Howard en Bernadette komen in de problemen terwijl ze op de hond van Raj passen.
«
»
19:55 The Big Bang Theory
Raj en Lucy gaan op een date waarbij ze alle twee iets nieuws proberen. Nadat hun reisje naar Las Vegas in het water is gevallen, besluiten de dames mee te doen met een spelletje 'Dungeons & Dragons'.
«
»
20:35 Tristan & Isolde
De Engelse ridder Tristan raakt tijdens de strijd tegen de Ierse overheersing gewond. Prinses Isolde ontfermt zich over Tristan, maar moet hem verborgen houden voor haar vader, de Ierse koning.
«
»
22:55 Chloe
Wanneer Catherine haar man David ervan verdenkt vreemd te gaan, huurt ze de mooie prostituee Chloe in om haar vermoedens te bevestigen. Hiermee brengt ze echter haar gezin in gevaar.
«
»
00:40 Timeless
Flynn reist terug naar 1865, naar het moment waarop de Amerikaanse president Lincoln wordt vermoord. Samen met John Wilkes Booth wil hij nog meer slachtoffers maken.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers