TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 Hallo K3
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen.
«
»
07:50 VLOGLAB #Stories
Cédric vraagt Tristan mee als date naar zijn eindejaarsbal. Anneleen zoekt meneer Baetens meer en meer op. Chloé durft niet meer naar school nu ze haar dagboek gestolen en verspreid hebben.
«
»
08:15 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:30 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:05 Power Rangers Beast Morphers
Terwijl Ravi een groot risico neemt met de echte Roxy, proberen de handlangers van Evox de Morphin Grid en de Morph-X-voorraad van Coral Harbor in handen te krijgen.
«
»
09:25 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Smoothiebowl met chocolade & risotto met rode kool en appeltjes.
«
»
09:45 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een moeder komt met haar vijfjarig zoontje naar het commissariaat. Ze is het beu dat hij voortdurend dingen steelt in de supermarkt. Ze hoopt dat het korps een oplossing kan bieden.
«
»
12:25 Lisa
Arthur zet stappen om van de Keetal een nieuw succes te maken. Gijs twijfelt over de vraag van Gert. Olivia en Elke zoeken een boegbeeld voor hun campagne.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Rudi raadt Véronique aan om haar hart te volgen. Simon start een onderzoek via Facebook. Alfons en Benny geloven niet dat dat iets zal opbrengen. Emma zet Hanne weer actief op een datingsite.
«
»
14:10 Ella
Ella maakt zich op voor haar examen aikido. Anthony en Cindy steunen haar door dik en dun. De politie start het onderzoek naar de diefstal van de Mona Flora.
«
»
14:45 Ella
Ella verneemt van dokter Lukas dat Jens zijn ogen heeft geopend. Ze haast zich naar De Wingerd, waar ze Inge aantreft. Ella vindt het het uitgelezen moment om Inge weer met haar ouders te verzoenen.
«
»
15:15 Private Practice
Violet ontdekt dat ze zwanger is, maar het is niet zeker welke van de mannen in haar leven de vader van het kind is. Addison voelt zich schuldig omdat ze met Wyatt heeft gezoend.
«
»
16:20 Cougar Town
Wanneer Bobby zijn geluksbrengende golfpet vergeet op de vooravond van zijn professionele golftoernooi stuurt Jules Travis met de pet naar zijn vader en Andy.
«
»
16:45 Baantjer
In een Amsterdamse gracht wordt het lichaam van John Janssen gevonden. Zijn vrouw Marie denkt te weten wie de moordenaar is: Kalin Chagin, leider van een sekte.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er is een skelet gevonden in de kelders van het gemeentehuis. Volgens de wetsdokter is de persoon al minstens 20 jaar overleden. Brigitte en Eric beginnen te graven in een paar oude dossiers.
«
»
18:20 Lisa
Ben dringt zich voorzichtig op als psycholoog. Maar wanneer hij aandringt, reageert Jonas fel, tot ongenoegen van Ben. Olivia en Elke zijn volop in de weer met hun sensibiliseringsvideo.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Rudi ontdekt het geheim van Zjef. Hanne wordt bestookt met telefoontjes uit Singapore en twijfelt of ze juist heeft gehandeld. Samira krijgt slecht nieuws.
«
»
20:35 Het Jachtseizoen
Jeroen Verdick en Jens Dendoncker slaan op de vlucht en proberen uit de handen te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop. Slagen zij erin om de voortvluchtige boeven te vangen?
«
»
21:45 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht agenten tijdens hun werkshiften.
«
»
23:00 De Infiltrant
Danny wordt opnieuw opgepakt door de politie, dit keer voor wagendiefstal. Hij is genoodzaakt zijn nieuwe contacten bij de politie aan te spreken om de klacht te laten vallen.
«
»
00:00 Private Practice
Violet ontdekt dat ze zwanger is, maar het is niet zeker welke van de mannen in haar leven de vader van het kind is. Addison voelt zich schuldig omdat ze met Wyatt heeft gezoend.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers