TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Onderbreking
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Florian is van plan om een verrassingsfeestje te geven in de alpenhut voor de verjaardag van Erik. Hoewel Maja eigenlijk zou moeten studeren, besluit ze Florian te helpen bij de organisatie.
«
»
11:35 Onderbreking
«
»
14:05 Catch and Release
Na de plotse dood van haar verloofde vindt Gray Wheeler troost bij haar vrienden. Naarmate ze haar leven weer probeert op te bouwen, komen er steeds meer geheimen over haar verloofde naar boven.
«
»
16:10 The Goldbergs
Op zoek naar de echte Spring Break ervaring gaan Erica en Barry Pops naar Florida, maar het is niet wat ze ervan verwachtten. Adam vertelt de waarheid aan Beverly en Murray.
«
»
16:35 The Big Bang Theory
Sheldon is verplicht om voor een groepsproject samen te werken met zijn aartsrivaal Barry Kripke. Hij moet een straffe leugen verzinnen wanneer hij het moeilijk heeft om zijn werk uit handen te geven.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
Na een ruzie met Sheldon verhuist Leonard naar het appartement van Penny. Dat leidt er dan weer toe dat Amy bij Sheldon wil intrekken. Raj heeft intussen een beangstigende aanvaring.
«
»
17:20 Superstore
Wanneer een controversiŽle video online wordt geplaatst, speurt iedereen de sociale media af op zoek naar de dader. Amy wil zoveel mogelijk views op Instagram scoren.
«
»
17:45 Superstore
Amy geeft een feestje om te bewijzen dat alles goed met haar gaat sinds de scheiding en doet een beroep op Dina en Jonah voor de voorbereidingen. Dina gaat tot het uiterste om de sfeer erin te houden.
«
»
18:15 The Goldbergs
Na het zien van 'Flashdance' besluit Beverly om met de Frentas te dansen, maar haar familie steunt haar niet. Emmy heeft een afspraakje met een stoere kerel.
«
»
18:45 The Goldbergs
Barry mag de eerste worp in een Philadelphia Phillies-wedstrijd gooien en denkt dat dit zijn kans is om professioneel te spelen. Erica neemt een beslissing over haar toekomst op de universiteit.
«
»
19:10 The Simpsons
Marge en Lisa maken van een treurig voorval een succesvolle grafische roman en musical, maar hun ego zit in de weg en creatief raken ze het niet eens.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon schakelt zijn assistent in om een geschikt valentijnscadeau voor Amy te kopen. Leonard, Penny, Howard en Bernadette hebben een diner samen, maar dat eindigt niet zoals gepland.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Raj zit in zak en as nadat zijn date hem stiekem heeft achtergelaten en hij belooft zichzelf plechtig om nooit meer op date te gaan.
«
»
20:35 Anna
Nadat ze ontdekt werd door een modellenscout, verandert de Russische schone Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een succesvol internationaal topmodel. Maar ze verbergt ook een geheim.
«
»
22:50 Arctic
Een man strandt na een vliegtuigcrash op de Noordpool. Wanneer hulp uitblijft, moet hij een beslissing nemen: in het kamp blijven waar het veilig is, of eropuit trekken en gevaren trotseren.
«
»
00:40 The Big Bang Theory
Sheldon schakelt zijn assistent in om een geschikt valentijnscadeau voor Amy te kopen. Leonard, Penny, Howard en Bernadette hebben een diner samen, maar dat eindigt niet zoals gepland.
«
»
01:05 The Big Bang Theory
Raj zit in zak en as nadat zijn date hem stiekem heeft achtergelaten en hij belooft zichzelf plechtig om nooit meer op date te gaan.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers