TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Grondbezitter Franklin Danvers neemt Rosemary en Laura mee naar Brockett's farm dat hij wil kopen om er een museum van te maken.
«
»
06:00 Dalziel and Pascoe
Part 1/2. Op de heide wordt het lichaam van een serveerster gevonden. Is haar dood het werk van een wraakzuchtige moordenaar of van een mythisch beest?
«
»
06:45 Dalziel and Pascoe
Part 2/2. Op de heide wordt het lichaam van een serveerster gevonden. Is haar dood het werk van een wraakzuchtige moordenaar of van een mythisch beest?
«
»
07:30 New Tricks
Wanneer het wapen waarmee 15 jaar geleden een jonge, getalenteerde bokser vermoord werd, bovenkomt in een gewapende overval, wordt het team meegesleurd in de donkere kant van het boksen.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeestje eindigt in een tragedie wanneer de gastheer van een plezierboottocht de volgende ochtend dood op het strand wordt aangetroffen. Hij werd met een harpoen doorboord.
«
»
09:15 Midsomer murders
Deel 1/2. De directeur van het verpleeghuis waar Alice Bly verblijft, kan Alice er niet van overtuigen dat een inwoner een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
10:05 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby, de neef van Alice, maakt zich zorgen over haar welzijn en besluit de doodsoorzaak verder te onderzoeken.
«
»
10:55 Father Brown
Een mysterieuze saboteur doet er alles aan om Kembleford te verhinderen de Three Counties koorwedstrijd te winnen.
«
»
11:40 The Chelsea Detective
Een man verlaat zijn werkplek en wordt vervolgens op straat neergestoken. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd en waarom.
«
»
12:25 The Chelsea Detective
Een man verlaat zijn werkplek en wordt vervolgens op straat neergestoken. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd en waarom.
«
»
13:15 Midsomer murders
Deel 1/2. Een man valt van een dak na het zien van een onthoofde ruiter en overlijdt. Zijn familie lijkt zich ergens anders bezig te houden.
«
»
13:55 Midsomer murders
Deel 2/2. Een man valt van een dak na het zien van een onthoofde ruiter en overlijdt. Zijn familie lijkt zich ergens anders bezig te houden.
«
»
14:55 Call the Midwife: Xmas 2014
Dr. Turner en zuster Hilda zitten met de handen in het haar wanneer ze de symptomen van een zwangere patiënte niet kunnen verklaren.
«
»
16:00 Why Didn't They Ask Evans?
Om het antwoord op de vraag te achterhalen, betreden Frankie en Bobby met gevaar voor eigen leven het hol van de leeuw om het brein achter het complot te confronteren.
«
»
16:55 New Tricks
De toekomst van UCOS wordt bedreigd als het team door een onderzoek naar een roof betrokken raakt bij een geval van politiecorruptie op hoog niveau.
«
»
17:55 Death in Paradise
Hoewel hij er zich niets van herinnert, bekent een man de moord op zijn baas. Neville vermoedt dat er meer aan de hand is en is vastberaden de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Nadat de plaatselijke dief Peter Drinkwater inbreekt in een landhuis, wordt hij neergestoken met een hooivork op een plaatselijke boerderij aangetroffen.
«
»
20:00 Midsomer murders
Ondanks dat de dorpelingen hun uiterste best doen om de moord stil te houden, komt Barnaby er enkele decennia later, nadat er weer meer doden zijn gevallen, uiteindelijk achter wie de moordenaar is.
«
»
21:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Een boer wordt dood aangetroffen op de gewijde steencirkel van Crowcall in Midsomer Mow. De verdenking valt op de lokale druïden.
«
»
22:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Een boer wordt dood aangetroffen op de gewijde steencirkel van Crowcall in Midsomer Mow. De verdenking valt op de lokale druïden.
«
»
23:00 Gold Digger
Leo maakt zichzelf wijs dat zijn ouders elkaar nog graag zien en verzint een plan om hen weer bij elkaar te brengen. Hij krijgt daarbij onverwachte hulp van Benjamins halfbroer.
«
»
00:10 Temple
Daniel en Lee proberen om te gaan met een bijzonder moeilijke - en gevaarlijke - patiënt, terwijl agenten én criminelen op jacht gaan naar Jamie en het geld van de overval.
«
»
00:55 Sherlock
Een hele reeks aan gestolen brieven zorgt ervoor dat Sherlock Holmes lijnrecht tegenover zijn vijand Charles Augustus Magnussen komt te staan. Dit is de enige man die Sherlock hartgrondig haat.
«
»
02:30 DCI Banks
Als het door een ondergrondse rivier aangespoelde lichaam van de bekende advocaat Anaan Kamel wordt gevonden, valt de verdenking op Marcus Layton. Deel 1/2.
«
»
03:20 World on Fire
Tijdens een Poolse missie als onderdeel van de SOE grijpt Harry een tweede kans om Kasia te redden van de verschrikkingen van Warschau. Kersverse moeder Lois is verrast door het bezoek van Vernon.
«
»
04:15 Death in Paradise
Wanneer Richard wordt geveld door een tropische griep, moeten Dwayne en Fidel een moord op een duiker zien op te lossen.
«
»
05:10 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om een afpersingszaak te onderzoeken in de duistere wereld van de victoriaanse geneeskunde. En ze krijgt concurrentie van een nieuw detectivebureau. De eigenaar, Patrick Nash, wil haar inhuren of anders haar bureau wegconcurreren. 4/6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers