TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:00 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 Jabaloe
Bessy wil heel graag bekend worden met haar liedjes. Twinkly besluit haar daarbij te helpen en neemt met zijn bandrecorder een plaatje van haar op. Tot ieders verbazing wordt het plaatje uitgebracht.
«
»
06:25 Jabaloe
Er is een fotowedstrijd uitgeschreven tussen de verschillende dorpen in de Far West om de leukste foto te maken. Sheriff Jack wil absoluut dat Jabaloe Town wint en besluit een groepsfoto te maken.
«
»
06:35 Maya!
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: hij komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is.
«
»
06:45 Maya!
Een dief steelt de honingpotten van de korf. Maya ontdekt dat de dief Max is. Hij doet dit onder druk van een vreemd monster: de Honingvreter. Maya gaat op onderzoek om de zaak uit te klaren.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Klus kan niet slapen. Dat probleem loste zijn kaboutermoeder vroeger altijd op door hem in slaap te wiegen. Klus doet alsof hij terug een baby is.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Plop laat zich inspireren door zijn goochelboek en hij besluit Kwebbel te veranderen in een Plopkoek. De truc werkt. Maar dan eet Lui het gebak op.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 VLOGLAB #Stories
Anneleen komt te weten dat ze moet kussen met Brian voor de videoclip, Cédric is hier niet zo blij mee... Chakir gaat voor het eerst naar een praatgroep, waar hij Zoë leert kennen.
«
»
08:45 Lang leve koning Julien
Clover komt terug op haar beslissing om lid te worden van Pams sekte. Mort maakt met Timo's radio contact met Julien en zijn vrienden, die problemen hebben met de chimps.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan en Jane het meesterbrein zoeken in Marokko, ontdekken ze dat er bulldozers van Greystoke zijn gestolen, die nu op weg zijn naar het jungledorp van Tarzan.
«
»
09:25 Dance Squad
Danscrew Cheerleader Academy komt langs. Zij tonen een cheerleader-choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Ketchup à la Bekkari & kleurrijke visbrochette met erwtenpasta en spinazie-muntpesto.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Brigitte en Erik worden opgeroepen in verband met een ontvoeringszaak. Een Italiaanse rijke zakenman is ontvoerd door gemaskerde mannen. Een getuige heeft het zien gebeuren.
«
»
12:25 De kotmadam
De vader van Ria komt op bezoek en na al de verhalen die Jeanne over die topmanager hoorde, is het te begrijpen dat ze hem in de beste omstandigheden wil ontvangen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Lars wil eerlijk zijn tegenover Wils. Véronique probeert hem tegen te houden. Linda houdt de schijn op voor Jan. De kinderen beseffen dat ze er onderdoor gaat.
«
»
14:05 Ella
Cindy en Anthony ontfermen zich over Ella in een poging van haar een kapster te maken. Na een testje op Anthony, doet Ella een poging om het haar van de klanten te wassen.
«
»
14:35 Ella
Frederico kan bewijzen dat Anthony en Cindy hem ten onrechte van ontrouw hebben beschuldigd. Ella heeft reden om gelukkig te zijn: Frederico blijkt toch te vertrouwen en ze mag in 't Salon beginnen.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
Het gaat van kwaad naar erger tussen Martin en Cheryl. Claire is onzeker over haar lichaam en durft geen relatie met Ernst aan te gaan. Met Anouk gaat het dan weer zeer goed.
«
»
16:55 Waarheid, durven of doen
Vincent Fierens, Stien Edlund, Metejoor en Marlène de Wauters laten vandaag het achterste van hun tong zien om zoveel mogelijk keien te verzamelen en zo te ontsnappen aan de afwas.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Vandaag is een grote dag voor het hele korps. Het nieuwe politiegebouw is klaar en dus verhuizen ze. Terwijl Koen zijn persoonlijke spullen aan het uitpakken is, komt er een oproep binnen.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne en madame Hulpiau richten een actiecomité op tegen de plannen voor een kroeg in de straat en er wordt een vergadering belegd in de keuken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
De bevolkingsdienst van Pairi Daiza draait op volle toeren. In The Last Frontier arriveren twee Stellerzeeleeuwen, Icy en Kiska. Ze brullen van plezier wanneer ze hun nieuwe plonsbad mogen induiken.
«
»
20:35 Waarheid, durven of doen
Deze keer krijgen Maksim Stojanac, Isolde Lasoen, Laura Govaerts en Alexander Hendrickx enkele pittige vragen en grappige opdrachten voorgeschoteld.
«
»
21:30 Het lichaam van Coppens
Remco vraagt zich af of je kan vliegen met een papieren vliegtuig. Staf en Mathias beslissen om een papieren deltavlieger te bouwen en roepen daarvoor de hulp in van hun broer Maarten, die piloot is.
«
»
22:45 9-1-1: Lone Star
Ondanks zijn hulp en het feit dat hij nog herstellende is van zijn operatie, wordt Owen de hoofdverdachte in de zaak van de seriebrandstichter. Tommy krijgt de verrassing van haar leven.
«
»
23:35 Gooische vrouwen
Het gaat van kwaad naar erger tussen Martin en Cheryl. Claire is onzeker over haar lichaam en durft geen relatie met Ernst aan te gaan. Met Anouk gaat het dan weer zeer goed.
«
»
00:40 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers