TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
«
»
07:15 Een huis vol
Baby Johni is inmiddels vijf dagen oud en de kraamweek bij de familie Jelies is in volle gang. Volgens de Urker-traditie mag moeder een week lang relaxen op bed.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
13:30 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
14:25 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
14:50 Neighbours
Sheila voelt zich schuldig en wil zich excuseren bij Des, Jane en Clive. Kyle zit in de finale van 'Best Dish of Erinsborough', maar denkt erover na om zich terug te trekken.
«
»
15:15 Sturm der Liebe
Florian ontdekt wat Eric van plan is en brengt meteen Maja op de hoogte. Robert en Benni willen Cornelia verrassen voor haar verjaardag, maar doen alsof ze haar vergeten zijn.
«
»
16:10 Urk!
Terwijl Gerda haar zinnen op een 'neie' keuken heeft gezet, zoekt Klaas het 'neie' in een goedkopere oplossing. Ook Greetje wil wat nieuws en heeft haar zinnen op een 'neie' kelder gezet.
«
»
17:00 Uit de kleren
Deelnemers: Sofie en Bram, Maarten en Jan en Emmy en Lucas.
«
»
17:30 Een huis vol
Het is een spannende en bijzondere dag in huize Cudogham. Kleine Oos heeft zijn eerste schooldag. Wat het nog extra bijzonder maakt is dat oudste zoon Jazz zijn diploma-uitreiking heeft.
«
»
18:25 De Planckaerts
Eddy heeft zijn onvrede met de levensstijl van de Planckaert-boys te lang opgekropt. Tijdens een avondmaal dat in alle rust lijkt te beginnen, wordt het hem toch te veel.
«
»
19:05 Ik vertrek
Marcel Scharff (52) en zijn vrouw Thea (50) willen een boerderij in de Auvergne ombouwen tot hun nieuwe woonhuis met een gastenkamer en een gîte. Op het weiland naast het huis komt een camping.
«
»
20:00 Uit de kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
23:30 Uit de kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
00:05 Blind getrouwd: Australië
De logeerweek bij de bruiden loopt ten einde en de koppels keren terug naar Sydney. Tijdens de dinner party moeten ze meedogenloze vragen over hun relaties beantwoorden.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers