TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Om Maja een goed gevoel te geven, sluit Hannes een deal met André. Hij geeft hem geld om een hoed van Maja te kopen. Wanneer Eric beseft dat Lars eigenlijk Cornelius is, wil hij de politie bellen.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:40 Pete's Dragon
De negenjarige wees Pete wordt alleen teruggevonden in het bos. Daar overleefde hij zes jaar lang met behulp van zijn vriend Elliot, een draak.
«
»
16:30 The Goldbergs
Murray's snor zorgt voor een vete tussen Beverly en zijn beste vriend Bill. Barry is ervan overtuigd dat hij Lainey is kwijtgeraakt aan Boy George.
«
»
16:55 The Good Doctor
Shaun behandelt een influencer en staat vervolgens ongewenst in de belangstelling. Na een fecale transplantatie bij haar thuis kampt een vrouw met hevige buikpijn.
«
»
17:40 Parks and Recreation
Leslie wil de parkveiligheid verbeteren nadat Jerry werd beroofd. Ron geeft iedereen een cursus zelfverdediging, maar dat loopt niet goed af voor Andy.
«
»
18:10 Parks and Recreation
Leslie bereidt de nieuwe Summer Events Catalog voor. Ze besluit om Ron en de voormalige directeurs van de Parks Department uit te nodigen voor een picknicklunch.
«
»
18:40 The Goldbergs
Adam wil Halloween liever bij Dana vieren dan bij Beverly, die besluit om haar zoon een lesje te leren. Later heeft Adam spijt dat hij op aanraden van Barry en Erica naar een spookhuis is gegaan.
«
»
19:05 The Goldbergs
Barry's droom komt uit: hij krijgt een hond. Maar tot zijn teleurstelling trekt de pup meteen naar Murray. Beverly is boos omdat Erica en Lainey zonder haar een meidenlogeerpartij houden.
«
»
19:30 The Simpsons
Lisa ontdekt dat een zeldzame woestijnplant een stof afgeeft waardoor bij zowel mensen als dieren alle negatieve gevoelens wegebben.
«
»
19:55 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat hij niet lang genoeg zal leven om zijn bewustzijn te downloaden naar een robotlichaam, en probeert zijn leven te verlengen.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Nadat zijn relatie met Amy op de klippen is gelopen, maken Sheldons vrienden zich grote zorgen om hem. Ze besluiten om zijn moeder op te bellen.
«
»
20:40 Solo: A Star Wars Story
Nadat zijn grote liefde wordt gevangengenomen, raakt Han Solo verwikkeld in de criminele onderwereld en ontmoet zijn toekomstige co-piloot Chewbacca en de beruchte gokker Lando Calrissian.
«
»
22:55 Rule of 3
De succesvolle carrièrevrouw Alison Whitford is sinds kort getrouwd met Dominick. Haar leven komt op z'n kop te staan wanneer ze ontdekt dat hij nog twee andere vrouwen heeft.
«
»
00:30 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat hij niet lang genoeg zal leven om zijn bewustzijn te downloaden naar een robotlichaam, en probeert zijn leven te verlengen.
«
»
00:55 The Big Bang Theory
Nadat zijn relatie met Amy op de klippen is gelopen, maken Sheldons vrienden zich grote zorgen om hem. Ze besluiten om zijn moeder op te bellen.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers